«Μετά το παιδί, η σχέση αποκτάει γερά θεμέλια. Θεωρώ πως όταν παντρεύεσαι και κάνεις παιδί, η αγάπη δεν φεύγει, αντιθέτως δυναμώνει, ενώ ο έρωτας μπορεί να φύγει. Αυτό ισχύει για όλες τις σχέσεις, όχι μόνο σε παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά. Ο έρωτας είναι τον πρώτο καιρό. Μετά μένεις με τον άλλο, βιώνεις κάποιες καταστάσεις, καλές, κακές, έρχεται η αγάπη που απλά σας κάνει πιο δυνατούς μεταξύ σας, κι αυτό είναι πιο σωστό», είχε δηλώσει το μονέλο αποκλειστικά στο People τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Εύα Λάσκαρη συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια σχέσης με τον άνδρα της ζωής της, Ντίνο Τσιώρη. Ο γνωστός dj Dino είχε γενέθλια το περασμένο Σάββατο και η σύζυγός του αρχικά ανήρτησε ένα hot στιγμιότυπο από την προετοιμασία της μεγάλης βραδιάς, ενώ στη συνέχεια έβαλε μια φωτογραφία από την εποχή γνωριμίας τους, με τους δεκάδες διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν τις ευχές τους.

Κατόπιν και ο γνωστός dj ανέβασε κι αυτός μια φωτογραφία με τη γυναίκα του και σχολίασε: «Το καλύτερο δώρο γενεθλίων».

Όπως πληροφορηθήκαμε, το ζευγάρι άφησε το μωρό του στο σπίτι και γιόρτασε την πιο σημαντική ημέρα του χρόνου για τον Ντίνο Τσιώρη σε γνωστό beach bar στο Καλαμάκι.

Πηγή: peoplegreece.com

loading...