Μια γεμάτη και επιτυχημένη χρονιά, πέρασε για τον Γιώργο Γιαννόπουλο. Τι θυμάται έπειτα από μία ολόκληρη χρονιά;

«Την υπέροχη συνεργασία με τον Νίκο Ζαπατίνα και μετά με τον Γιώργο Σιούγα και τη βοηθό τους, τη Στέλλα Μανωλά. Σπάνια συνεργάζομαι τόσο ορμονικά με σκηνοθέτες. Αυτά είναι έντονα χαραγμένα. Όπως επίσης με του ς συναδέλφους μου έχουμε άψογη συνεργασία μεταξύ μας σε όλο το γύρισμα. Είμαι τυχερός, γιατί κάνω κάτι που αγαπάω και πληρώνομαι από αυτό. Όταν τυχαίνει κάποιες μέρες και δεν έχω γύρισμα, σκέφτομαι πότε θα έχω γύρισμα να πάω να παίξω, να αυτοσχεδιάσω, να δω τους συναδέλφους, να κάνω τον Χαμπέα, να κάνω την τρέλα μου. Μου λείπει το γύρισμα. Αγωνιώ για να είμαι εκεί. Όταν αγωνιάς για κάτι, σημαίνει ότι το αγαπάς πάρα πολύ» τόνισε στο Mytv.

gianopoulos

– Είπατε μία λέξη-κλειδί. Τη λέξη «πληρώνομαι». Πολλοί συνάδελφοι σας αυτή τη στιγμή παραμένουν απλήρωτοι. Πώς το σχολιάζετε αυτό;

«Το θεωρώ απαράδεκτο. Είμαι από τους τυχερούς που δουλεύω, είμαι καλοπληρωμένος και πληρώνομαι στην ώρα μου. Είμαι ευγνώμων για αυτό. Φτάσαμε στο σημείο να λέμε «είμαι ευγνώμων που πληρώνομαι», ενώ αυτό θα ‘πρεπε να είναι καθεστηκυία λογική. Αυτή η κακοπληρωμή οφείλεται μεν στην κρίση, αλλά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει/Οποιος εργάζεται πρέπει να πληρώνεται.»

Πηγή: gossip-tv.gr

loading...