Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να έχει στο μυαλό του τον 52χρονο σταρ ως απόμακρο και εκκεντρικό, αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται πως είναι πολύ ευαίσθητος.

Όπως αναφέρει το 9News.com.au, ο Τζόνι Ντεπ προσφέρθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος μιας θαυμάστριας του, η οποία τον πλησίασε για να της δώσει αυτόγραφο, αλλά επειδή δεν είχε πάνω της κάποιο άλλο χαρτί, του έδωσε αυτό τον… λογαριασμό του ηλεκτρικού.

080715171452_2530

Εκείνος μόλις τον είδε, της είπε «θες να στον πληρώσω;» ενώ στη συνέχεια της είπε πως θα μπορούσε να καλέσει την εταιρία για να… λυθεί το ζήτημα.

Η ίδια του εξήγησε πως τον είχε ήδη πληρώσει, και του είπε πως το μόνο που θέλει από εκείνον είναι μερικές κοινές φώτο και κάνα αυτόγραφο.

Μιλώντας στη συνέχεια για την εμπειρία της, δήλωσε πως δεν μπορούσε να πιστέψει στα… αυτιά της, λέγοντας πως «ήταν μια πολύ γλυκιά χειρονομία εκ μέρους του», καθώς και ότι δεν τον εμπόδισε από το να πιάσει κουβέντα με τους fans του, παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα για τους «Πειρατές της Καραϊβικής» είχαν διαρκέσει για 15 ολόκληρες ώρες.

star.gr

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ