Τον γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή World Party,την οποία παρουσιάζει με τον Σάκη Τανιμανίδη. Οι δυο τους ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά του κόσμου, γνωρίζοντας νέους πολιτισμούς και προσφέροντας τις εμπειρίες τους στο τηλεοπτικό κοινό.

Μέσα από την εκπομπή, πιθανώς να δείχνει πως κάνει μία δουλειά που πολλοί θα ζήλευαν να κάνουν. Ωστόσο τα πράγματα στην ζωή του δεν ήταν πάντα έτσι.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μέσα από τα social media, ξέσπασε για όσα έχει βιώσει και όσα μεταδίδονται από τα μέσα επικοινωνίας σχετικά με το δημοψήφισμα. Γράφει χαρακτηριστικά: «Τις τελευταίες 24 ώρες πρέπει να πάρω μια απόφαση για το τι θα ψηφίσω στο δημοψήφισμα. Για πρώτη φορά μου δίνεται η ευκαιρία να αποφασίσω εγώ και όχι οι άλλοι. Δέχομαι μια απειλή στο ότι αν πω Όχι, θα χάσω ότι έχω κάνει μέχρι τώρα στην ζωη μου με τόσο κόπο. Με τρομοκρατούν ότι με περιμένει η καταστροφή αν πω Όχι. Θα γίνω φτωχός αν ψηφίσω Όχι… Θα γυρίσουμε στην δραχμή και θα τα χάσουμε όλα. Θα χρεοκοπήσουμε».

Στην συνέχεια όμως εκφράζει την πραγματική του απόφαση γιατί θα ψηφίσει ΟΧΙ: «Μακάρι αυτό το ΟΧΙ να είναι η αρχή για να μην υπάρξει ποτέ ξανά κανένα παιδί πεινασμένο, καμία μάνα να δουλεύει για 400 ευρώ και να σκύβει το κεφάλι, καμία γιαγιά να παρακαλάει να πάρει την σύνταξη της. ΟΧΙ και ας τα χάσω όλα, ας ξαναρχίσω από την αρχή, θα ξαναδουλέψω από την αρχή, την δουλειά δεν την φοβήθηκα ποτέ. Το κεφάλι δε το έσκυψα ΠΟΤΕ σε κανέναν π@$τη. Την Κυριακή θα βάλω στον φάκελο ένα μεγάλο ΟΧΙ μαζί με τα α@$# μου και θα το στείλω στην ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα…».

Δείτε το αναλυτικό του μήνυμα που ακολουθεί:

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε επίσης:  Δείτε τον κούκλο αδερφό της Αθηνάς Οικονομάκου! Μείναμε με το στόμα ανοιχτό! (Photo)

loading...