Παντρεύτηκαν πριν από πέντε χρόνια και παρά τα δημοσιεύματα που τους χωρίζουν κάθε τόσο εκείνοι… σφυρίζουν αδιαφορώντας για τα κακώς κείμενα και απαντούν με το δικό τους τρόπο σε όλους βροντοφωνάζοντας την αγάπη τους και τον έρωτά τους όπου βρεθούν κι όπου σταθούν!

Χαλαρές και όμορφες στιγμές μαζί με τη μονάκριβη κόρη τους Ισμήνη πέρασαν στη συμπρωτεύουσα ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου.

Το ζευγάρι απαθανάτισε ο φακός του YOU σε τρυφερά τετ-α-τετ στην πισίνα του ξενοδοχείου “Hyatt Regency”, όπου μένουν οικογενειακώς τα Σαββατοκύριακα, αφού για τις ανάγκες της παράστασης “Άνω Κάτω” στο θέατρο “Βεργίνα” όπου πρωταγωνιστούν ανεβοκατεβαίνουν κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Μετά τη μεγάλη επιτυχία της Αθήνας, το έργο ανηφόρισε στο Βορρά, όπου και εκεί, βέβαια, είναι sold out, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές.

DSC_0809

Έτσι, συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές, απόλαυσαν το μπάνιο τους, παίζοντας αρκετή ώρα με την κόρη τους, ενώ δεν σταμάτησαν να είναι διαχυτικοί μεταξύ τους, χαρίζοντας τρυφερές αγκαλιές και φιλιά στα… αδιάκριτα βλέμματα!

DSC_0788

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ