Υπήρξε μια από τις πιο γνωστές και πολυσυζητημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με επιτυχία με την διοργάνωση parties στα καλύτερα μαγαζιά, υπήρξε για μια δεκαετία επιχειρηματίας εστιατορίου στου Ψυρρή, ενώ τους τελευταίους μήνες έχει ανοίξει μια νέα σελίδα στα επαγγελματικά της.

Μην κρύβοντας ότι η καθημερινή της ενασχόληση με τους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ Γλυφάδας, τη γεμίζει όσο τίποτα άλλο. Η κυρία «Ρουκ Ζουκ» Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε για όλα αυτά στο epaggelmagynaika.gr, αποκαλύπτοντας τους λόγους που λατρεύει τα Καπόπουλά της.

Έχετε παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι, έχετε κάνει θέατρο και τραγούδι. Τι από όλα αυτά αγαπάτε πιο πολύ;

«Κοίτα αγαπάω πιο πολύ απ’ όλα την επικοινωνία μου με τους ανθρώπους, την επαφή μου με τους ανθρώπους, γιατί μέσα απ” όλα αυτά τα τελευταία χρονιά που δουλεύω μετά το δικό μου το μαγαζί στου Ψυρρή ,που το είχα δέκα χρονιά, δουλεύω σε μαγαζιά, κάνοντας πάρτι, οργανώνω εκδηλώσεις, κάνω δημόσιες σχέσεις, αυτό όλο το πράγμα στην επαφή μου με τους ανθρώπους είναι το καλύτερο μου και πολύ χαίρομαι κ αυτό που κάνω τώρα με τα Κ.Α.Π.Η. Το ότι είμαι με τα καπόπουλα, δεν θέλω να λέω ούτε τους ηλικιωμένους, ούτε τους παππούδες και αυτά γιατί δεν είναι. Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι και μάλιστα κάναμε και μια παράσταση τελευταία που και οργάνωσα κάποια πράγματα εκεί και την βρήκα, και έστησα την οργάνωση και έπαιξα κιόλας λίγο και τραγούδησα άλλο λίγο και το έφτιαξα κι όλα. Δηλαδή κάνω πράγματα που αυτά τα πράγματα που έχουν δημιουργία και λίγο καλλιτεχνικά και λίγο επαφή με τους ανθρώπους είναι αυτά που γουστάρω, που μ” αρέσουν, που την βρίσκω. Περνάω καλά. Εκτός από τα Κ.Α.Π.Η. στον δήμο Γλυφάδας που τα έχω αναλάβει και μου τρώει πάρα πολύ χρόνο η οργάνωση τους, τώρα είχα πάει Πάτρα για να δω τα ξενοδοχεία που θα τους πάω, σε τι εκδρομή θα τους πάω, σήμερα είχαν πάει στο Πόρτο Γερμενό, πηγαινοέρχονται γενικά από όλη την οργάνωση, ασχολούμαι με οργάνωση σε μαγαζιά».

govastileto.gr

loading...