Αφήνοντας πίσω έναν απαιτητικό χειμώνα και σχεδιάζοντας τα νέα επαγγελματικά της βήματα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Μύκονο, όπου η θερμοκρασία ανέβηκε στο κόκκινο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στην παραλία. Η όμορφη παρουσιάστρια του ALPHA απόλαυσε το μπάνιο της και τον καυτό ήλιο.

6U8A6412

Η ίδια μέσα από την εκπομπή της “Σπίτι μου σπιτάκι μου”, που πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τόνιζε κάθε τόσο πόσο της αρέσει το καλοκαίρι. “Θέλω να έρθει το καλοκαίρι”, έλεγε και ξανάλεγε. Έτσι μετά το φινάλε ξεκίνησε τις διακοπές της από την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Ρόδο, όπου ζει η οικογένειά της, κάνοντας εκεί τις πρώτες βουτιές της σε αγαπημένα μέρη, συντροφιά με την αδελφή και τη μητέρα της.

6U8A6422

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, όμως, μαζί με μια φίλη της άφησαν το “νησί των Ιπποτών” και βρέθηκαν στην κοσμοπολίτικη Μύκονο όπου εκτός από μπάνιο και ηλιοθεραπεία το ίδιο βράδυ περπάτησαν στα Ματογιάννια όπου τα φλας των παπαράτσι πήραν φωτιά. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο κόσμος σταματούσε την Κωνσταντίνα για να φωτογραφηθεί μαζί της, κάτι που την έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_114.indd

loading...