Ο θάνατός του έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ. 43 μόλις μέρες μετά τον χαμό του Παντελή Παντελίδη, κάποιοι όπως φαίνεται βάλθηκαν να μην αφήσουν την ψυχή του να αναπαυτεί σκαρώνοντας μια νέα απάτη εις βάρος του ονόματός του. Ενώ ήταν γνωστό πως η οικογένεια του τραγουδιστή, μετά τον χαμό μου μοίρασε σε μερικούς πιστούς του θαυμαστές, μερικά από τα μπρελόκ που είχαν πάνω το όνομά του-ένα εκ των οποίων βρέθηκε και στον τόπο του δυστυχήματος-, τώρα κάποιοι θέλησαν να βγάλουν κέρδος μέσα από αυτά.

Έτσι, επιτήδειοι έφτιαξαν αντίτυπα αυτών των μπρελόκ και άρχισαν να τα πωλούν μέσω μιας νέας σελίδας στο facebook. Μάλιστα αυτά που είναι φτιαγμένα από πιο «βαρύ» υλικό πωλούνταν έναντι 10-15 ευρώ και αυτά με το πιο «ελαφρύ» υλικό,  πωλούνταν έναντι 1 ευρώ. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο καλλιτέχνης επιθυμούσε να  βγάλει τα συγκεκριμένα μπρελόκ προς πώληση  και τα έσοδα που θα συγκέντρωνε θα τα έδινε για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Παντελίδης ήταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου – Νέα στοιχεία…

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη ξεκαθαρίζει: Τι θα συμβεί με την ασφαλιστική τώρα που αποδείχθηκε ότι ο Παντελίδης είχε πιει;

Πόσα ποτά είχε πιει ο Παντελίδης με το 1,5mg/l – Ήταν σε κατάσταση να οδηγήσει; (Απαντήσεις!)

loading...