Στα κρατητήρια και στη συνέχεια στον εισαγγελέα βρέθηκε γνωστός Έλληνας ηθοποιός, με τη σοβαρή κατηγορία της πρόκλησης ατυχήματος και εγκατάλειψης του θύματος.

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή της σειράς «το σόι» σου, Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος έγινε πρωταγωνιστής και μιας πολύ δυσάρεστης ιστορίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο ηθοποιός προκάλεσε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας και το χειρότερο είναι ότι στη συνέχεια εγκατέλειψε το θύμα του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, διασκέδαζε μέχρι αργά το βράδυ σε πάρτι στη Βάρκιζα και πριν τις 05.00 κατά την επιστροφή στο σπίτι και ενώ οδηγούσε στη διασταύρωση Ακαδημίας με την οδό Ρήγα Φεραίου, παραβίασε το κόκκινο φανάρι και χτύπησε έναν μοτοσικλετιστή. Δεν σταμάτησε όμως να δει τον τραυματισμένο οδηγό και σύμφωνα με τις μαρτυρίες ανέπτυξε ταχύτητα κα έφυγε. Ο μοτοσικλετιστής όμως συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, προχώρησαν στον εντοπισμό του και αφού διαπίστωσαν, έπειτα από έλεγχο αλκοτέστ, ότι βρισκόταν πολύ πάνω από τα επιτρεπτά όρια, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στα κρατητήρια της Τροχαίας και κατόπιν το πρωί της Τρίτης στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου και ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινική δίωξη για τροχαίο με τραυματισμό και εγκατάλειψη και τον άφησε ελεύθερο, ορίζοντας του τακτική δικάσιμο.

vipnews.gr
loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ