Το γνωρίζουμε όλοι: τα ναρκωτικά κάνουν κακό. Σε περίπτωση που κάποιος δεν το γνωρίζει, μπορεί να δει παρακ’ατω εικόνες διασήμων που άλλοι κατάφεραν να απεξαρτηθούν και άλλοι δυστυχώς πέθαναν.

1.Amy Winehouse

2011 και ανακοινώνεται ο θάνατος της. Ήταν γνωστό ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και έκανε προσπάθειες να τα κόψει αλλά δεν υπήρχε κανένας να την βοηθήσει. Πήγε για επεξάρτηση λίγε φορές αλλά ήταν έξαρτημένη από την ηρωίνη και το αλκοόλ. Δείτε πόσο πού έιχε αλλάξει η εμφάνιση της από την χρήση ναρκωτικών.Θα μας λείπεις πάντα

1

2.Lindsay Lohan

Η ηθοποιός που δημιουργεί πάντα προβλήματα στο Χόλυγουντ, αφού καμιά φόρα όλοι απορούν αν έχει κάποια συγγενική σχέση με τον Charlie Sheen, εξαιτίας της συμπεριφοράς της. Η Lindsay σε συνέντευξη της στην Oprah παραδέχτηκε ότι είχε προβλήματα με το αλκοολ και ότι είχε δοκιμάσει κοκαίνη λίγε φορές. Φυσικά, κανείς δεν την πιστεύει αλλά θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι δεν είχε τα κότσια να πει ψέμαατα στην Oprah! Μια συμβουλή Lindsay: Stay off drugs, it’s not good for your skin. ( Μείνε μακρυά από τα ναρκωτικά δεν κάνουν καλό στο δέρμα)

2

3.Macaulay Culkin

Ποιος το περίμενε ένα τόσο γλυκό και χαριτωμένο παιδί θα γινόταν έτσι από την χρήση ναρκωτικών; Πάντα είχε στο μυαλό του το ρητό ότι δεν με νοιάζει τι λενε και τι σκέφτονται για μένα. Ήταν ένα πολλά υποσχόμενο αγόρι αλλά δυστυχώς είστηκε στην ηρωίνη

3

4.Kate Moss

Ήταν γνωστό ότι η Kate Moss αγαπούσε τα πάρτυ αλλά μερικές φορές πάρταρε υπερ του δέοντος. Αλκοόλ, ηρωίνη και τσιγάρα έχουν γίνει κόμματια της ζωής της και είναι εμφανη η επίπτωση στο πρόσωπο της.

4

5.Britney Spears

Η Britney Spears εξαιτίας των δύσκολων καταστάσεων λόγω της δημοσιότητας είχε φτάσει ένα βήμα πριν τον γκρεμό. Σύμφωνα με δημοσιευματα είχε εθιστεί στην κρυσταλική μεθ. Σήμερα είναι καθαρή! Πρόλου αυτά βλέπεις την διαφορά.

5

6.Pamela Anderson

H ΄γνωστή ηθοποιός ανοίχτηκε πρόσφατα για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. Παραδέχτηκε ότι την κακοποιούσαν και την βίασαν όταν ήταν έφηβη, πράγμα που την όδηγησε σε λάθος επιλογές αργότερα στην ζωή της. Επίσης, παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση κοκαίνης για χρόνια. Σήμερα, η Pam είναι δίπλα στην οικογένεια της όσο ποτέ και δίενι το δικό της αγώνα να απελευθερωθεί από τον δαίμονοα των ναρκωτικών.

6

7. Whitney Houston

Whitney Houston, η αγγελική φωνή, ήταν δυστυχώς εξαρτημένη από τα ναρκωτικά. υπήρχαν φήμες ότι  ο Bobby Brown της έδινε ναρκωτικά αλλά σήμερα αφού δεν είναι μαζί μας πια δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε σε αυτό. Έκανε χρήση κοκαίνης και έπινε αλκοόλ.

7

8.Steven Tyler

O τραγουδιστής των Aerosmith ήταν στο κατάλληλο μέρος, την  καταλληλη στιγμή να πειραματιστεί με γυναικες, ναρκωτικά και πολύ αλκοόλ.Καθε μέρα παλεύω να μείνω νηφάλιος, είχε δηλώσει

8

9.Αmanda Bynes

Την λατρέψαμε σε comedies και στεναχωρεθήκανμε όταν την είδαμε να είναι εξαρτημε΄νη από τα ναρκωτικά. Έχει συλληφθεί μερικές φορές και έχει παέι για θεραπεία επεξάρτηση. όμως πριν από λίγο καιρό κτέρρευσε ξανά.
9

10.Mischa Barton

Mischa Barton την γνωρίσαμε απο το The O.C. Παραδέχτηκε ότι δίενι μάχη με τα ναρκωτικά και την εξάρτηση της από το αλκοολ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα κάνουν πράγματα για σένα όταν είσαι διάσημη αλλά ήμουν πολύ νέα γι αυτό το είδος lifestyle.
10

11. Tara Reid,

Η Tara Reid έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ρομαντικές κομεντι ως όμορφή και γλυκια κοπέλα. δυστυχώς, η Τάρα αγπούσε τα πάρτυ και το αλκοολ όπως επίσης και τα ναρκωτικά. Είναι εξαιρετικά αδύνατη και γενικότερα δεν φαίνεται καλα.

11

12. Courtney Love

Courtney Love παραδέχτηκε ότι έχει κάενι χρήση ναρκωτικών και ότι έχει δοκιμάσει όλα τα είδη και σε συνδυασμό με αλκκόλ. Είπε ότι έχει κόψει τα ναρκωτικά αλλά το πρόσωπο της έχει χαλάσει με τα χρόνια

12

13.  Chandler!

Chandler κατα κόσμο Matthew Perry ήταν εθισμένος στην μαριχουάνα, στο αλκκόλ, και στις αμφεταμίνες για χρόνια . Σήμερα είναι καθαρός αλλά η επιρροή από τηην τότε  χρήση των ναρκωτικών είναι εμφανή στο πρόσωπο του

13

14. Fergie

Έκανε χρήση εκστσαση στα παρτυ στα οποία μετα την οδηγούσε να κάνει κάτι πιο δυνατό. «Από την έκσταση στη κρυσταλικη μεθαδόνη». Η fergie δεν είναι υπερήφανη για την έξαρτηση της και δεν φοβάται να μιλήσει. Πέρασε δύσκολες καταστάσεις αλλά ο θεός της έσωσε την ζωή.

14

15.Robert Downey Junior

Robert Downey Junior μυηθηκε στον κόσμο των ναρκωτικών μετά από παρότρυνση του πατέρα του. Ο πατέρας του του έδωσε να δοκιμάσε κοκίνη. Αργότερα όταν έγινε διάσημος απφάσισε να τα δοκιμάσει όλα. Κυριολεκτικά όλα . Συνελήφθει μερικές φορές για κατοχή ναρκωτικών και όπλών. Παραδέχτηκε ότι η επεξαρτηση από τα ναρκωτικά ήταν μια απαίσια εμπειρία

15

 

 

 

 

loading...