Από το περιοδικό You και την Τζώρτζια Συρίχα.

Είναι ερωτευμένος και φαίνεται, παρόλο που, αν τον ρωτήσεις θα σου πει ότι αντιπαθεί να μιλάει για την προσωπική του ζωή αλλά και να την εκθέτει στα φώτα της δημοσιότητας.

OIL_5278

Ο Σταν, αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας –και όχι μόνο–, πήρε το κορίτσι του και κάνουν διακοπές σε διάφορα νησιά της Ελλάδας, μακριά και οι δυο τους από επαγγελματικές υποχρεώσεις… Στην παραλία του Κάμπου στην Πάτμο τον “συνέλαβε” κατ’ αποκλειστικότητα ο φακός του YOU, σε τρυφερές στιγμές με το κορίτσι που του έχει πάρει, καθώς φαίνεται, τα μυαλά και ακούει στο όνομα Δήμητρα Μίμη.

OIL_5291

Περίπου τρεις ώρες πέρασε το ζευγάρι μαζί στη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα στις ξαπλώστρες του Νάσου και δεν ξεκόλλησαν στιγμή… Νομίζοντας ότι δεν τους είχε πάρει χαμπάρι κανείς, οι αγκαλιές και τα φιλιά έδωσαν και πήραν.

OIL_5310

Ο τραγουδιστής εδώ και μερικές ημέρες ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τις διακοπές του στα νησιά, ενώ την τελευταία φορά ανέβασε και μία πλάτη με το κορίτσι του, κάνοντας πολλές θαυμάστριές του να αναρωτιούνται “ποια είναι αυτή;” – φυσικά, δεν πήραν καμιά απάντηση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, την Τετάρτη 12/08!

you118

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ