Τα βραβεία MAD Video Music Awards πραγματοποιήθηκαν χτες το βράδυ και η κάμερα του Happy Dayβρέθηκε εκεί και απέσπασε πολλές δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Μία από τις πιο καυτές παρουσίες, ήταν αυτή της Ελένης Φουρέιρα, η οποία μάλιστα βραβεύτηκε, αλλά έδωσε και μοναδικό show επί σκηνής. Όταν λοιπόν μίλησε κατά την είσοδό της για την ημέρα, δήλωσεεμφανώς συγκινημένη: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν μήνες για να γίνουν σήμερα τα MAD και αν δεν γινόντουσαν θα έμεναν απλήρωτοι. Απ’την άλλη η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, ενώνει τις καρδιές. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για όσους έρθουν να περάσουν καλά. Είμαι λίγο συγκινημένη γιατί είναι περίεργα τα πράγματα για όλους μας».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το δημοσίευμα, το οποίο έλεγε ότι η Κατερίνα Στικούδη δεν θα παρευρεθεί επειδή ήταν η ίδια υποψήφια. Η τραγουδίστρια τότε απάντησε με μία μικρή ενόχληση: «Πραγματικά τι με ρωτάς; Δεν είμαι η μόνη υποψήφια στα MAD. Έχω απαντήσει πολλές φορές. Δεν υπάρχει η παραμικρή κόντρα και είναι λίγο αστείο αυτό γιατί το κανάλι δεν είναι δικό μου. Αν ήταν δικό μου και είχα τόσο μεγάλη δύναμη θα έπαιρνα κάθε χρόνο τα βραβεία και δεν θα ασχολιόμουν με το να κόψω κάποιον».

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε επίσης:  MAD VMA 2015: ΧΑΜΟΣ από celebrities στη μεγάλη μουσική βραδιά! (Photos)

loading...