Η τηλεοπτική σεζόν, μπορεί να έφτασε στο τέλος, όμως κάποιες εικόνες έχουν μείνει ακόμη νωπές στην μνήμη μας.

Μία από αυτές ήταν η στιγμή στον αέρα του «Mega με μία», κατά την οποία ο Μάρκος Σεφερλής έφερε προ εκπλήξεως τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μιλώντας του για επικείμενη μεταγραφή στον ΑΝΤ1. Το συγκεκριμένο σίριαλ κράτησε αρκετές εβδομάδες, μέχρι που τελείωσε και η εκπομπή.

Τι είχε να πει για όλα αυτά η σύζυγος και συμπαρουσιάστρια του Μάρκου Σεφερλή; Η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε στο Epsilon και στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»: «Αισθανόμουν όπως αισθάνομαι κάθε φορά που τα πράγματα είναι δύσκολα. Ε, δεν αισθάνεσαι χαρούμενος όταν συμβαίνει κάτι. Παρόλα αυτά είναι ανθρώπινο αυτό. Κανείς δεν είναι με κανέναν καλά πάντα. Ακόμα και αν έχει να κάνει με τον άντρα σου… Πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με κάποιον ξένο. Το ευχάριστο είναι πως ξεπεράστηκε και πάμε για άλλα. Στη ζυγαριά μου τα έχω βάλει τα πράγματα. Το αποτέλεσμα θα το κρατήσω για τον εαυτό μου».

Ωστόσο φρόντισε να πει την άποψή της για την εκπομπή του ΑΝΤ1, που ήταν απέναντί τους όλο αυτό το διάστημα. «Το έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι δεν μου αρέσει η λέξη αντίπαλος. Δεν νιώθουμε αντιπαλότητα για κανέναν. Βρεθήκαμε απέναντί τους, αλλά θα μπορούσε να ήταν και κάποιος άλλος στη θέση τους. Όπως απέναντί μας είναι άνθρωποι στο θέατρο χρόνια τώρα. Δεν θέλει κανείς να βγάλει το μάτι του άλλου», ανέφερε για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Πηγή: peoplegreece.com

loading...