Την τηλεοπτική χρονιά που μας πέρασε, Ζέτα Μακρυπούλια, ακούγαμε και Ζέτα Μακρυπούλια δεν βλέπαμε!

Αυτή η αποχή της μετά το τέλος του Just the two of us την περσινή σεζόν, φαίνεται πως έχει αρχίσει να ενοχλεί την όμορφη ηθοποιό και παρουσιάστρια η οποία πλέον εκφράζει ανοιχτά το παράπονό της για όλο αυτό που της συμβαίνει στην τηλεοπτική της καριέρα.

Σύμφωνα με τη Real η Ζέτα έχει απογοητευτεί και φέρεται να εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα σε φιλικό της πρόσωπο τη δυσαρέσκεια της: «Με έχουν στον πάγο Mega και ΑΝΤ1 προωθούν άλλες παρουσιάστριες».

Αξίζει όμως να θυμίσουμε ότι η ίδια είχε αρνηθεί την πρόταση να παρουσιάζει το «Ελλάδα, σ’ αγαπώ» περιμένοντας τον πρώτο ρόλο σε κάποια σειρά ενώ είχε προηγηθεί και το «πάγωμα» του κόνσεπτ του Rising Star λόγω υψηλού κόστους.

Από την άλλη, ενώ η ηθοποιός και παρουσιάστρια φαίνεται να ξεκίνησε συζητήσεις με το Γιάννη Λάτσιο όπως δείχνουν τα πράγματα δίνεται στην Δούκισσα Νομικού που προορίζεται και για το «’Ολα» και για ρόλο σε νέα τηλεοπτική σειρά. Αυτές οι συνεχείς αναποδιές σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, έχουν κάνει τη Ζέτα να εκφράζει το παρόπονό της για τη μη τηλεοπτική της αξιοποίηση. Το μόνο ευτυχές στην όλη υπόθεση είναι ότι η ίδια έχει την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση από τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον οποίο δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους τους…

Πηγή: gossip-tv.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ