Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Shamone, για να τραγουδήσει, σε ένα πάρτι αφιερωμένο στην Eurovision, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αντιμετώπισε ένα ακραίο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, την στιγμή που μιλούσε στις κάμερες για τη βραδιά την οποία διοργανώνει ο ίδιος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, είδε την αστυνομία να κατευθύνεται προς το μέρος του. Ο τραγουδιστής λίγο έλειψε να πάει στο αυτόφορο, αφού οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος του χτύπησαν την πόρτα. Το Shamone είχε γεμίσει από κόσμο που περίμενε να αρχίσει το πάρτι για την Eurovision. Ενώ η ώρα έναρξης είχε περάσει κατά πολύ, ο τραγουδιστής προσπαθούσε να λύσει τις διαφορές του με πρόσωπο το οποίο του ζητούσε να πληρώσει κάποια χρήματα (με δικαστικό χαρτί) αλλιώς θα έπρεπε να περάσει την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με το Peoplegreece, η υπόθεση αφορά παλαιότερη εμφάνιση του τραγουδιστή σε εκδήλωση στη Ρόδο. Πριν από μερικά χρόνια ο τραγουδιστής είχε κανονίσει να εμφανιστεί για συγκεκριμένο ποσό και συγκεκριμένα χρήματα, πράγμα το οποίο ανατράπηκε τελευταία στιγμή. Μία τραγουδίστρια που θα άνοιγε το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου σύμφωνα με τον επιχειρηματία, κατέληξε να θεωρείται πρώτο όνομα και να μην γίνει καμία αναφορά στο πρόσωπο του τραγουδιστή. Πρόκειται για γνωστή τραγουδίστρια με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Το γεγονός ότι θίχτηκε η επαγγελματική του αξιοπρέπεια, καθώς και το ότι δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές, οδήγησαν τον τραγουδιστή στο να αποχωρήσει από την εκδήλωση χωρίς να εμφανιστεί. Παρά το γεγονός ότι η συμφωνία δεν τηρήθηκε, ο τραγουδιστής δεν κινήθηκε νομικά κατά του επιχειρηματία, ωστόσο, ο επιχειρηματίας έκανε μήνυση στον τραγουδιστή για διαφυγόντα κέρδη.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ωστόσο, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για το γεγονός. Τελικά, το πάρτι για την Eurovision έγινε με μεγάλη επιτυχία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και το σκηνικό αυτό δεν ήταν ικανό να τη χαλάσει!

loading...