«Η ανθρώπινη συμπεριφορά, ένας καλός λόγος, μια σωστή κίνηση, η εκτίμηση κάποιου γι’ αυτό που έκανες. Με πάνε μπροστά οι πράξεις, όχι μόνο τα λόγια, κι έχουμε ακούσει πολλά» τόνισε στο Λοιπόν ο Τρύφωνας Σαμαράς.

-Τι θεωρείς αντερωτικό;

« Για τον καθένα είναι διαφορετικό. Δεν κρίνω μόνο την εξωτερική εμφάνιση, για μένα μπορεί να είναι ο τρόπος που μιλάει κάποιος, η συμπεριφορά του…»

-Τι δεν σου λείπει;

«Δεν μου λείπει ακόμα η σχέση. Μου το λένε και οι φίλοι μου: «Ακόμα δεν θέλεις σχέση; Να καταστα¬λάξει;» Δεν ξέρω γιατί δεν μου λείπει. Μπορεί γιατί μέχρι τα 30 μου έμενα με τη μητέρα μου, οπότε ήμουν σε μια μορφή σχέσης με την οικογένεια και το σπίτι. Δεν είχα την ελευθερία, ενώ είχα δικά μου χρήματα, για να μείνω μόνος μου, δεν είχα κάνει δικό μου σπίτι. Μετά τα 30, τα τελευταία 9 χρόνια, μένω μόνος μου και γι’ αυτό είμαι στη φάση ακόμα που μου αρέσει ο έρωτας, μου αρέσει να αρέσω, να μπορώ να κάνω τη ζωή μου».

– Πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκες σε τηλεοπτική εκπομπή και σου έκαναν ερωτήσεις για την ερωτική σου ζωή. Πως αισθάνθηκες, ήρθες σε δύσκολη θέση;

«Δεν θέλω να πω κάτι για την ερωτική μου ζωή για να τραβήξω τα φώτα. Τι θέλει να πώ ο Γρηγόρης; Ότι θα πάω με ένα αγόρι ή ένα κορίτσι; Δεν χρειάζεται να πω κάτι για την ερωτική μου ζωή ή μου αρέσει να κάνω στο κρεβάτι μου, για να τραβήξω τα φώτα ή να μιλάνε για μένα. Το βασικό που θέλω να είμαι στα φώτα της δημοσιότητας είναι η δουλειά μου και όχι τι κάνω στο κρεβάτι μου, αν θα πάω με αγόρι ή αν θα πάω με κορίτσι. Δεν νομίζω ότι αυτό αφορά κανέναν».

filathlos.gr

loading...