Στο αγαπημένο τους νησί, στον δικό τους επίγειο “παράδεισο” μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζουν τις οικογενειακές διακοπές τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μαζί με τα δύο τους παιδιά, τον 4 χρόνων Γιάννη και τον μόλις 1 έτους Δημήτρη.

Την όμορφη οικογένεια συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YOU να απολαμβάνει το απογευματινό της μπάνιο σε μαγευτική παραλία της Τήνου, κοντά στο σπίτι τους

345149

. Το ζευγάρι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, χαλαρώνει μακριά από την Αθήνα, στην αγαπημένη τους Τήνο, απολαμβάνοντας την ηρεμία που τόσο έχει ανάγκη, καθώς αυτός ο τρόπος διακοπών τους ξεκουράζει. Η “τετράδα” κατεβαίνει κάθε μέρα στην παραλία για κολύμπι και παιχνίδια κάτω από τον ήλιο, ενώ όλοι μαζί χτίζουν κάστρα στη δαντελωτή αμμουδιά.

345150

Την Παρασκευή το μεσημέρι μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την οικογένεια της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στο νησί για να περάσει λίγες μέρες μαζί τους. Τώρα πια οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί πλήρως και οι πρώην συνεργάτες είναι ξανά φίλοι όπως παλιά, ενώ δεν αποκλείεται να συνεργαστούν ξανά, αφού ο Δημήτρης ανήκει πια στο δυναμικό του AΝΤ1.

skorda 1

Η χαρά όλων δεν περιγράφονταν αφού μετά από καιρό ξανασυναντήθηκαν, διαγράφοντας τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Μάλιστα, η Φαίη ανέβασε μια φωτογραφία στο Ιnstagram με τον Δημήτρη… θαμμένο στην άμμο, γράφοντας χαριτολογώντας: “Το ήθελε, όμως!”…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_115.indd

loading...