Και ενώ έχουν γραφτεί και ειπωθεί τα πάντα για την Δ και ενώ η ίδια φροντίζει στις λιγοστές συνεντεύξεις της να είναι ειλικρινής και να αποκαλύπτει μεγάλα κομμάτια του εαυτού και της προσωπικής της ζωής, από εκείνα που δεν μπορούν ούτε οι φακοί των paparazzi να καταγράψουν, υπάρχουν κάποια μικρά πράγματα, τα οποία ακόμη είναι λιγότερο γνωστά στο ευρύ κοινό.

Όπως το ότι…

1. Η Ελένη, παρά τη διπλωματία που τη διακρίνει, είναι άνθρωπος της πρώτης εντύπωσης. «Γιατί να δω μέχρι το τέλος ένα έργο του οποίου την υπόθεση ξέρω», έχει πει κατά το παρελθόν και κατά τη διάρκεια σύσκεψης σε συνεργάτη της που προσπαθούσε να τη μεταπείσει για τον χαρακτήρα συγκεκριμένου προσώπου. Κατά έναν μαγικό τρόπο, η παρουσιάστρια συνήθως πέφτει «μέσα» στα συμπεράσματα της, χωρίς να χρειαστεί πολλά λόγια και πολλές επαφές. Γι’ αυτό και οι φιλίες της – οι περισσότερες, τουλάχιστον – βασίζονται κυριολεκτικά στην πρώτη ματιά και στον κώδικα που αναπτύσσει ο άλλος μαζί της από την πρώτη στιγμή.

Δείτε ακόμη: Ο προβληματισμός της Ελένης Μενεγάκη για την Μαρίνα: «Φτάσαμε 10 μηνών και δεν…»

2. Ακούει το ένστικτο της και τα «σημάδια» της καθημερινότητας που κάποιος άλλος θα άφηνε να πέσουν κάτω. Ακόμη κι αν όλοι οι… οιωνοί δείχνουν ότι κάτι δεν θα εξελιχθεί καλά, αν η Μενεγάκηέχει σιγουριά ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, θα κάνει το δικό της. Η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι σπανίως το ένστικτο της τη διαψεύδει.

3. Παρά τις φήμες που τη θέλουν αυστηρή και με βλέμμα που «παγώνει» το στούντιο (και τους γύρω χώρους), όταν κάτι δεν πάει καλά, η αλήθεια είναι ότι η Μενεγάκη θυμώνει μόνο, όταν έχει προσπαθήσει πολύ και δεν έχει εισακουστεί. Συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις – και παρά τα διαδιδόμενα – δεν χρειάζεται να φωνάξει, να χρησιμοποιήσει χαρακτηρισμούς, να πει οτιδήποτε. Ο… «ενδιαφερόμενος» το καταλαβαίνει από την αλλαγή… θερμοκρασίας στους γύρω χώρους, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την παρουσιάστρια και τις αντιδράσεις της.

4. Είναι γνωστό ότι είναι γενναιόδωρη. Σε όλα της. Στο φαγητό, στα κεράσματα, στα δώρα σε ανθρώπους που αγαπά και σέβεται. Εκείνο που δεν είναι γνωστό, είναι ότι κάποτε, όταν καλός της φίλος βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του και με τον οποίο είχε άνεση και επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του, «βούτηξε» τους λογαριασμούς του και τους πλήρωσε. Μέχρι να το καταλάβει, είχαν περάσει μέρες…

5. Ως άνθρωπος, πέρα από αυτό που «βγάζει» στο «γυαλί», αγαπά τα χάδια και τις αγκαλιές. Αγκαλιάζει τους συνεργάτες της, είναι τρυφερή με τους ανθρώπους που έχει καθημερινή επαφή και παρατηρεί ακόμη και την παραμικρή αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση, στο πρόσωπο, ακόμη και στη χροιά της φωνής τους!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σημαντική μέρα για την Ελένη Μενεγάκη: Ο Ματέο Παντζόπουλος έχει γενέθλια – Τα πόσα κλείνει;

loading...