Οι αποκαλύψεις τους προκάλεσαν αίσθηση. Μπορεί να η «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου να έχει περάσει ανεπιστρεπτί, όμως οι πρωταγωνιστές της μέχρι σήμερα. Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Κώστας Βουτσάς για τις αμοιβές που έπαιρναν εκείνη την περίοδο, αναφέροντας τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Όπως μάλιστα παραδέχτηκε τα χρήματα που έπαιρνε τότε ο Παπαμιχαήλ ήταν η αφορμή να αποχωρήσει από την “Φίνος Φιλμ”.

«Έφυγα από τον Φίνο με την δικαιολογία ότι ο Παπαμιχαήλ έπαιρνε 300.000 δραχμές στην ταινία κι εγώ 250.000. Μου έκανε μήνυση ο Φίνος, πήγαμε στα δικαστήρια… Κι όταν αρρώστησε ο Φίνος, πήγα στο νοσοκομείο και μου λέει η γυναίκα του η Τζέλα “φταις κι εσύ που έγινε έτσι ο Φίνος, που αρρώστησε”. Λογικό ήταν να στεναχωρηθεί ο άνθρωπος, αλλά εγώ ήθελα την καριέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «ΦΜ Live» ο Βουτσάς. Δείτε τις απίστευτες αποκαλύψεις του Βουτσά για τον Χατζηχρήστο στο βίντεο που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιάννης Βαρδής: Τα τρυφερά λόγια για τον πατέρα του Αντώνη δυο χρόνια μετά τον θάνατό του που έκαναν όλο το διαδίκτυο να δακρύσει

 «Είμαι ο τέλειος άντρας και είναι η τελευταία φορά…»: Διαβάστε την απίστευτη δήλωση του κλαρινογαμπρού για το ξεφτίλισμα που δέχτηκε!

Νέο look για τη Σμαράγδα Καρύδη- Η μεγάλη αλλαγή που τόλμησε πάλι στα μαλλιά της!

loading...