Έχει βρει το άλλο της μισό και δεν το κρύβει. Στο πρόσωπο του συντρόφου της Θοδωρή Παπαντώνη βρήκε όλα όσα αναζητούσε γι΄ αυτό και πλέον η Shaya μιλά ανοιχτά για την δημιουργία οικογένειας και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα μωρό.

«Μου βγήκε επιτέλους ότι θέλω και εγώ να κάνω οικογένεια! Ενώ μέχρι στιγμής δεν ήμουνα και πολύ σίγουρη ότι θα είναι κάτι που θα είναι μέσα στην ζωή μου, άσχετα που αγαπάω τα παιδιά και μου αρέσει να κάνω baby sitting και όλα τα σχετικά. Δεν ήξερα αν ήταν κάτι που θα χώραγε στη ζωή μου. Δεν γνώριζα αν μπορούσα να γίνω μάνα», εξομολογείται, σε συνέντευξη στο chnews, η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «είναι κάτι που το θέλω πολύ πλέον, να κάνω οικογένεια. Πρέπει να στο βγάλει ο άλλος, πρέπει να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για να στο βγάλει αυτό και εγώ είμαι σε φάση που τον έχω βρει!».

Να υπενθυμίσουμε ότι η 32χρονη τραγουδίστρια είχε δηλώσει πρόσφατα για τον 25χρονο σύντροφό της και ηχολήπτη πως «με κέρδισε με την ανθρωπιά του! Είναι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος, που ακούει, κάνει συζητήσεις, με την γλυκύτητα του και με το ταλέντο του».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θρίλερ! Η αποκάλυψη της Γερμανού για τον θάνατο της Γεωργίας Αποστόλου που πάγωσε τους πάντες: «Είναι ύποπτο ότι…»

Κρίση στο γάμο της Τζούλιας Αλεξανδράτου – Γιατί χωρίζει με τον σύζυγό της

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Μπορείς να μαντέψεις τι εφιαλτικό κρύβεται μέσα σε αυτόν τον κύκλο;

 

 

loading...