Έσπασε τη σιωπή της! Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό μερικά από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής της, τα οποία ωστόσο της έδωσαν ένα γερό μάθημα και την έκαναν αυτή που είναι σήμερα. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, και μίλησε για όλα.

-Σε όλα αυτά τα χρόνια πέρασες από την υπερέκθεση στην απόλυτη εσωστρέφεια. Τι μεσολάβησε; Τι άλλαξε;

Εγώ άλλαξα, μεγάλωσα και όσο μεγαλώνω, μαθαίνω από τα λάθη μου. Δεν αποποιούμαι το παρελθόν μου και, εντάξει, δεν έκανα και κανένα έγκλημα. Δοκίμαζα έναν τρόπο ζωής με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεις τα ανθρώπους, δουλειές, καταστάσεις. Δεν έκανα κάτι με πρόγραμμα, ούτε γνώριζα εκ των προτέρων το αποτέλεσμα. Στην πρώτη φάση της ζωής μου –αυτή που αποκαλείς υπερέκθεση-, έκανα κάποια λάθη επικοινωνιακά. Η δεύτερη φάση νομίζω μου πάει καλύτερα και την ακολουθώ. Μπορεί σε καμία δεκαετία να περάσω και Τρίτη φάση. Δεν το ξέρω. Μαθαίνω, ελίσσομαι, βλέπω και αλλάζω, όσο αλλάζουν και οι εποχές. Εγώ δεν είχα συμβουλάτορες δίπλα μου, ούτε μάνατζερ να μου πουν τι είναι σωστό και τι όχι. Όλα τα λάθη από το κεφάλι μου τα έκανα πάντα, όμως όλοι έχουμε δικαίωμα στα λάθη. Στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου, όταν ανατράπηκαν όλα, ανακάλυψα ότι πλέον δεν μου αρέσει αυτό, δεν θέλω άλλο να με βλέπω συνεχώς, πες το έκθεση, υπερέκθεση, πες το όπως θες, άλλα είδα ότι δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Δεν είμαι πια η ίδια Ελένη, δεν είμαι στα 30 που παντρεύτηκα.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Εξέλιξη-βόμβα! Η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο Ωνάση-Αλβάρο έσπασε τη σιωπή της -Δεν φαντάζεστε τι δήλωσε για την Αθηνά

Άσχημα νέα! Ώρες αγωνίας για την Δέσποινα Μοιραράκη!

Σοκάρει πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: «Είμαι προετοιμασμένος ότι θα πεθάνω γιατί…» (Βίντεο)

loading...