Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες! Το φετινό καλοκαίρι για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν το πιο δύσκολο της ζωής τους και αυτό γιατί έπρεπε να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Οι οποίες πάρθηκαν και είναι οριστικές. Αρχές κιόλας Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε να ψάχνει σπίτι ώστε να μετακομίσει, αφήνοντας τη Φαίη Σκορδά στο μέχρι πρότινος οικογενειακό τους σπίτι. (Δείτε το εδώ)

Ψάχνοντας ένα ιδανικό σπίτι για ένα άτομο, κατέληξε στην περιοχή της Βουλιαγμένης, έτσι ώστε να βρίσκεται κοντά στο σπίτι που ζει η πρώην σύζυγός του και τα δυο παιδιά τους και να μπορεί να τα βλέπει ανά πάσα ώρα και στιγμη.Μάλιστα, ο Γιώργος το έχει μοιραστεί με τους κοντινούς του ανθρώπους και τους φίλους του, ωστόσο στο περιβάλλον του ΑΝΤ1 ο χωρισμός τους και η μετακόμιση του Γιώργου Λιάγκα ήταν ένα επτασφράγιστο μυστικό.

Να σημειώσουμε ότι το σπίτι που έμενε το ζευγάρι με τα παιδιά του ανήκει στον Γιώργο Λιάγκα, αφού είναι γραμμένο στο δικό του όνομα, καθώς και το εξοχικό σπίτι της Τήνου. Στο πλευρό της Φαίης η μητέρα της, η οποία έχει εγκατασταθεί στο σπίτι της κόρης της για να είναι δίπλα της αυτές τις στιγμές.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Τι κούκλος είναι αυτός; Δείτε τον γιο του Αντώνη Νικοπολίδη και θα τα χάσετε! (Photos)

Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου για τον χωρισμό Λιάγκα-Σκορδά: «Είπαν ότι χώρισαν γιατί…»-Πάγωσαν όλοι στο «Σου-Κου» (Βίντεο)

Διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκας: Δείτε το όλο νόημα μήνυμα της παρουσιάστριας στο φινάλε της εκπομπής της την Παρασκευή

 

loading...