Αν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολλάει λέει ο σοφός λαός και ο κανόνας επιβεβαιώνεται και με τους celebrities. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του E!News ο Jay Mohr συμπλήρωσε τα έγγραφα διαζυγίου με τη Nikki Cox για δεύτερη φορά! Η απόφαση του ζευγαριού είναι οριστική όπως όλα δείχνουν, μόλις 5 μήνες μετά την παύση των διαδικασιών τον Ιούλιο.

Ο έγκριτος ιστότοπος υποστηρίζει πως ανάμεσα σε άλλα ως αιτία διαζυγίου αναφέρονται «αγεφύρωτες διαφορές» ανάμεσά τους. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα φαίνεται να ζητά την κοινή κηδεμονία του 5χρονου παιδιού τους.

jay-mohr-nikki-cox

Μετά λοιπόν από 9 χρόνια γάμου το διαζύγιο είναι οριστικό για τους δύο ηθοποιούς. Η γνωριμία τους πραγματοποιήθηκε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Las Vegas, που κράτησε από το 2003 έως το 2008.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως το Δεκέμβριου του 2008, ο Jay είχε κάνει αίτηση για να αποκτήσει και το επώνυμο της συζύγου του! Πρόκειται για το δεύτερο διαζύγιο για τον ηθοποιό, ο οποίος ήταν παντρεμένος για έξι χρονια (1998-2004) με τη Nicole Chamberlain.

peoplegreece

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έφυγε αυθημερόν για Θεσσαλονίκη η Σκορδά! Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα (Βίντεο)

Ο αδερφός του Παντελίδη παρουσίασε το νέο τραγούδι του καλλίτεχνη – Δείτε τι είπε για τον Παντελή!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα αναπάντητα μηνύματα στον Κοτσοβό και η απόρριψή του! Δεν θέλει να την δει ούτε ζωγραφιστή!

loading...