Όταν ο ταλαντούχος ηθοποιός Κωνσταντίνος Ασπιώτης δήλωνε «έχω πάθει έναν καλλιτεχνικό έρωτα για την Μαρίζα Ρίζου» κανείς δεν φανταζόταν ότι η ατάκα του έκρυβε πως είναι πραγματικό ζευγάρι με την ανερχόμενη τραγουδίστρια.

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης σκηνοθέτησε την Μαρίζα Ρίζου σε μια μουσική παράσταση. Το τελευταίο διάστημα εμφανίζονταν ο ένας στις πρεμιέρες του άλλου και μαζί έδιναν το παρων σε μια σειρά από εκδηλώσεις, δίνοντας την αίσθηση ότι τους συνδέει μια φιλική σχέση.  Έγκυρες πηγές της Realnews, όμως, διαβεβαιώνουν πως οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο. «Κρατούν χαμηλούς τόνους» μας είπε άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον «και θέλουν να υπάρχουν στο χώρο μέσα από την δουλειά τους κι όχι από την προσωπική τους ζωή. Ειναι μαζί, περνάνε τέλεια αλλά δεν θέλουν να πέσουν πάνω τους οι προβολείς της δημοσιότητας λόγω της σχέσης τους. Δεν κρύβονται και έχουν κάνει κοινές εμφανίσεις σε πολλές εκδηλώσεις, στις οποίες μάλιστα έχουν υπάρξει διαχυτικοί, αλλά θέλουν να κρατούν αυτό που ζουν μόνο για τους ίδιους.»

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Έξω φρενών η Αννίτα Πάνια! Έβαλε τις φωνές σε συνεργάτιδα της κι έφυγε από την θέση της στον αέρα της εκπομπής!

Αλλαγή δεδομένων! Survivor: Ποιοι celebrities αποχωρούν από το παιχνίδι πριν καν αυτό ξεκινήσει και γιατί;

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής επιτίθεται δημόσια στην Πάολα: «Το καλό που έχει να κάνει αυτή η κοπέλα είναι να μην ανοίγει το στόμα της…»