Της έλειπε πολύ και από τη στιγμή που δεν άντεχε άλλο μακριά του είπε να του κάνει μια έκπληξη. Κάτοικος Ιταλίας έστω και για λίγες μέρες έγινε η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία ταξίδεψε στο Μπάρι προκειμένου να βρεθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της Σάββα Γκέντσογλου που θα συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα.

1853_07-06-13

 

Η τραγουδίστρια δεν ήταν μόνη, αφού μαζί ήταν και οι άλλοι δύο άντρες της ζωής της, οι γιοι της Μπαμπίνος και Βασίλης. Ο ποδοσφαιριστής ξετρελάθηκε με την έκπληξη που του επιφύλαξαν και δεν ξεκόλλησε λεπτό από κοντά τους. Ειδικά ο γιος του Βασίλης τού έχει πάρει τα μυαλά, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία και στον Μπαμπίνο.

iliadi3

Όσο για εκείνη; Δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, δείχνοντας πόσο δεμένη οικογένεια έχει. Μάλιστα, αυτή δεν αποκλείεται να μεγαλώσει, αφού οι φήμες για νέα εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας δίνουν και παίρνουν. Εκείνη, πάντως, τις αφήνει να αιωρούνται αν και δεν αρνείται ότι θέλει να αποκτήσει κι ένα κοριτσάκι. Όλα δείχνουν ότι ο πελαργός δεν αργεί να της χτυπήσει την πόρτα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

coveryou121

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ