Αν αυτό δεν είναι breaking new, τότε τι; Αυτή την στιγμή τα διεθνή μέσα αφιερώνουν γραμμές και posts ολόκληρα για την Kylie Jenner και το πόσο μα πόσο διαφορετική είναι χωρίς ίχνος make up και χωρίς τις περούκες της! Γιατί μόλις κυκλοφόρησε αυτή η photo που δείχνει την αληθινή Kylie!

/
Αριστερά η Kylie Jenner όπως την απαθανάτισε ο φακός των paparazzi μόλις χθες που πήγε να αγοράσει αυτοκίνητο (μια Ferrari δεν είναι αρκετή!) και δεξιά η Kylie στο New York Fashion Week λίγες μέρες πριν!

Καναδυό πρόχειρες σκέψεις από τις VS photos παραπάνω που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου σήμερα:
1. Όχι, η Kylie Jenner δεν είναι καθόλου άσχημη χωρίς make up και με τα κανονικά τηςμαλλιά (δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα, έτσι κι αλλιώς!). Απλώς είναι ένας άλλος άνθρωπος!
2. Όσο πιο πολλές υπερβολές κάνεις στο make up και τα μαλλιά σου τόσο ο κόσμος μπορεί να εκπλήσσεται από το πώς είσαι χωρίς make up.
3. Η Kylie Jenner είχε πει ψέμματα για τα μαλλιά της εδώ! «Μου πήρε μήνες να μην βάφω τα μαλλιά μου και να φοράω περούκες για να γίνουν πάλι υγιή και να μπορώ να κάνω αυτό το χρώμα!», εννοώντας το ξανθό που έχει δεξιά. Γιατί τα μαλλιά της Kylie είναι κοντά και μαύρα!

Και μετά από το παραπάνω VS και τις σκόρπιες σκέψεις μιας beauty editor κι επειδή η Kylie Jenner θα παραμένει beauty icon (για λόγους που εκείνοι που την ακολουθούν μόνο γνωρίζουν) (και αυτό ήταν μια τέταρτη σκέψη)

tlife.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ