Χρόνια μετά ο Νίκος Ξανθόπουλος επέλεξε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει με την οικογένεια του μακριά από την πρωτεύουσα. Τα τελευταία χρόνια ο αξεπέραστος ηθοποιός ασχολείται με την συγγραφή αλλά και με την μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από τη… γη. Καθημερινά φροντίζει μόνος του το κτήμα στην Παιανία ενώ βγάζει και το δικό του κρασί. Ο ίδιος μάλιστα είχε ανεβάσει στο facebook μια φωτογραφία του με λεζάντα:
«Ποτέ δεν φανταζόμουνα ότι θα φτάσω ογδόντα χρονών. Για δες λέω Νικολάκι,τα κατάφερες. Είδες που φοβόσουνα όταν εννιά χρονών σε είχανε φυλακή οι Γερμανοί κι έτρεμες μήπως σε στείλουν να γίνεις σαπούνι. Ογδόντα χρόνια δεν είναι λίγα ,μακάρι να τα φτάνανε κι άλλοι. Τώρα όπως είμαι απάνω απάνω στο τελευταίο σκαλοπάτι και κοιτάζω κάτω, λέω μην απογοητεύεσαι για την κατάσταση. Δεν πιστεύω να κάνεις καμιά κουτουράδα διάβολε, έχεις παιδιά, εγγόνια ,σύνελθε. Ο πλούτος σου είναι τα παιδιά σου».
Δείτε πώς είναι σήμερα στο youweekly.gr:

xanthopoulos

Δείτε ακόμη: Τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγο πριν πεθάνει! Ένα σπάνιο βίντεο αποκλειστικά στο youweekly.gr

loading...