Όλη η αλήθεια για την πρόταση από την «Ελένη» και το πρωινό του MEGA.
Η Αλέκα Καμηλά φιλοξενήθηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Happy Day», το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου,  και μίλησε για τις προτάσεις που δέχτηκε για να παραμείνει στην τηλεόραση, αλλά και για τη νέα ζωή της στην Αμερική.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας από την Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε «Κάποια πράγματα ίσχυαν και κάποια άλλα όχι. Για να είμαι ειλικρινής από την Ελένη Μενεγάκη ξεκάθαρη πρόταση δεν είχα ποτέ. Κάποια άλλα πράγματα συζητούσα».

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Mega, η ίδια επεσήμανε «Υπήρξε η πρόταση για το πρωινό του Mega, αυτό ήταν από τα αληθινά που συνέβησαν, όμως εγώ έχω και τρία παιδία στο σπίτι. Δηλαδή, ότι πρόταση και να έρθει, όταν υπάρχει οικογένεια από πίσω και υπάρχει ας πούμε η δουλειά του συζύγου που σαφώς είναι καλύτερη σε εισαγωγικά, από τις δικές σου προτάσεις, είναι φυσιολογικό να ακολουθήσεις τον σύζυγό σου».

Ακόμα, σχετικά με την απόφασή της να επιστρέψει στην  Αμερική με την οικογένειά της, εξήγησε «Αποφασίσαμε να φύγουμε στο τέλος του Αυγούστου. Ήμασταν ήδη με τις βαλίτσες στο χέρι… Δε γινόταν διαφορετικά. Συνέβη αυτή η πρόταση στο σύζυγό μου και δεν γινόταν αλλιώς. Σταμάτησε να εργάζεται τα τελευταία 4 χρόνια και όπως καταλαβαίνετε όταν ένας άνδρας σταματάει να είναι δημιουργικός νιώθει ζορισμένος. Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μη δε φύγουμε όλοι μαζί. Δε θα μπορούσαμε να χωριστούμε».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

faysbook.gr

loading...