Τα looks της είναι σχεδόν πάντα σικάτα, ενώ τα κομμάτια που επιλέγει είναι συνήθως ακριβά (κάθως φέρουν την υπογραφή μεγάλων Οίκων και διάσημων brands).Κι όμως η Amal Clooney,σύζυγος του George, παρά το high class προφίλ της «υποφέρει», όπως πολλές γυναίκες από τα…κότσια στα πόδια.

Η διάσημη δικηγόρος συνόδευσε τον διάσημο ηθοποιό στην επετειακή προβολή της ταινίας “O Brother, Where Art Thou?”, στη Νέα Υόρκη, ντυμένη μ’ ένα κομψό φόρεμα του Οίκου Versace, σε σμαραδγί απόχρωση. Το φόρεμά της είχε συνδυάσει με πέδιλα Jimmy Choo, σε αντίστοιχη απόχρωση, αξίας 500 δολαρίων (450 ευρώ), αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν το κότσι που ξεχώριζε δίπλα στο μεγάλο της δάχτυλο.

Η αιτία που αποδίδεται στην πάθηση αυτή είναι βεβαίως η παρατεταμένη χρήση στενών παπουτσιών– ιδίως ψηλοτάκουνων και μυτερών-, τα οποία η Amal Clooney τιμά δεόντως στις εμφανίσεις της. Το παράδοξο, από την άλλη, είναι ότι η σταρ διάθετει τα χρήματα για να καταφύγει στην επέμβαση που τα αφαιρεί, αλλά φαίνεται πως δεν το έχει κάνει… αν και κάτι μας λέει ότι, μετά τα δημοσιεύματα που εστιάζουν στα άσχημα κότσια της, θα το πάρει σύντομα απόφαση!

joytv.gr

loading...