20 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε την τελευταία της πνοή και κανείς δεν μπορεί να την ξεχάσει.  Η είδηση του θανάτου της κρατιέται για μερικά λεπτά μυστική μέχρι να οριστούν όλες οι διαδικασίες. Εκείνα τα λεπτά, ο Κλεισθένης -προσωπικός της φωτογράφος- ζητάει από τα αδέλφια της να την φωτογραφίσει πάνω στο νεκρικό κρεβάτι και εκείνα του το επιτρέπουν.

20 χρόνια μετά τον θάνατό της, ο αδερφός της Τάκης Βουγιουκλάκης, εξομολογείται στον Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Freddo: «Ναι, είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ. Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη».

Οι απαγορευμένες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη βρίσκονται στα συρτάρια του αρχείου του Κλεισθένη Δασκαλάκου. Όπως τονίζει ο γιος του, Βαγγέλης: «Θα μπορούσα και μόνο με αυτές τις φωτογραφίες να είχα αγοράσει πολυκατοικίες όταν μου τις ζητούσαν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Οι μύθοι πρέπει να παραμένουν μύθοι».

Δείτε ακόμη στο Yoiweekly.gr

Θα πάθετε πλάκα! Δείτε το πραγματικό κορμί της Μαριέττας Χρουσαλά – Ποζάρει με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Μαρία Ηλιάκη – Νίκος Μουτσινάς: Το χιουμοριστικό βίντεο και η προετοιμασία της νέα τους εκπομπής!

Θα ξετρελαθείτε! Δείτε τα παιχνίδια της Σκαφιδά με την μπέμπα της στον καναπέ του σπιτιού τους

Τα καλύτερά μας σήμερα

Το οικονομικό λευκό φόρεμα που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου! Ποιανής εταιρείας είναι και πόσο κάνει!

Τέλεια δίαιτα: Xάσε 3 κιλά… λίπος σε 2 εβδομάδες!

Ιταλικό semifreddo στη στιγμή!

loading...