Αναίσθητος μέσα στο ασανσέρ της έπαυλης του στη Μινεσότα βρέθηκε ο Prince, όπως αναφέρει η έκθεση του σερίφη, Τζιμ Όλσον.

Αναλυτικά αναφέρει πως “… στις 21 Απριλίου 2016, περίπου στις 9.43 π.μ. (τοπική ώρα) οι αρχές έλαβαν μια κλήση για έκτακτο ιατρικό περιστατικό στα Paisley Park Studios. Όταν οι αρχές και το ιατρικό προσωπικό έφτασαν, βρήκαν αναίσθητο έναν ενήλικο άνδρα μέσα στο ασανσέρ. Του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες αλλά δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Η ώρα θανάτου του προσδιορίζεται στις 10.07 π.μ. Πρόκειται για τον Prince Rogers Nelson, 57 ετών.
Πραγματοποιούνται έρευνες για τα αίτια του θανάτου του”.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Prince, Yvette Noel-Schure, η οποία ανέφερε: “Με θλίψη επιβεβαιώνω ότι ο θρυλικός τραγουδιστής, που υπήρξε είδωλο, Prince Rogers Nelson, πέθανε στην έπαυλή του στο Paisley Park σήμερα το πρωί στην ηλικία των 57 ετών. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του”.

Όπως μεταδίδει το TMZ, την Τετάρτη περίπου στις 7 το απόγευμα, ο διάσημος τραγουδιστής πήγε σε φαρμακείο της περιοχής, γεγονός που…Διαβάστε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr

loading...