Το δυσκολότερο αλλά και το πιο δυσάρεστο γεγονός που μπορεί να συμβεί σε μια οικογένεια είναι να χάνει ένα μέλος της και ιδιαίτερα όταν αυτό το μέλος βρίσκεται σε πολύ νεαρή ηλικία!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν μιλά για τον ερχομό του γιου της στον οποίο έδωσε το όνομα του αδελφού της που «χάθηκε» το 1994.

Ο λόγος για την Ελένη Πέτα! Διαβάστε παρακάτω μέρος της συνέντευξής της:

Ποιο ήταν το δυσκολότερο κομμάτι στη ζωή σου;

«Το δυσκολότερο κομμάτι ζωής που βίωσα και νομίζω ότι ποτέ δεν τελειώνει είναι όταν «έχασα» τον αδελφό μου, το 1994, σε δυστύχημα με μηχανή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι δυσκολότερο για έναν άνθρωπο από το να «χάνει» ένα μέλος της οικογένειας του και ιδιαίτερα τόσο νέο. Ήταν, είναι και θα είναι το δυσκολότερο πράγμα που αντιμετώπισα, όλα τα άλλα δεν είναι τίποτα. Είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξη, πιστεύω στο καλύτερο, δεν με παίρνει από κάτω. Έχω ένα μηχανισμό που ενεργοποιείται όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά, σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε καλύτερα και γίνεται. Πάντα το είχα αυτό.»

Αυτό σε βοηθάει και στις δύσκολες στιγμές;

«Αυτό με βοηθάει γενικότερα, δεν πανικοβάλλομαι, δεν το αφήνω να κυριεύσει τη ζωή μου. Έδωσα στο γιο μου το όνομα του αδελφού μου, τον Έλεγαν Νίκο, έτσι είχα πει όταν τον «έχασα», ότι αν έκανα παιδί και ήταν αγόρι, θα του έδινα το όνομα του.»

Τι άλλαξε με τη γέννηση του γιου σου;

«Ο γιος μου άλλαξε εντελώς την κοσμοθεωρία μου, μου έκανε πολύ καλό. Ο ερχομός του παιδιού μου στη ζωή μου ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί, από κάθε άποψη. Ισορρόπησε το χαρακτήρα μου, τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα, κατάλαβα τι σημαίνει πραγματική αγάπη, χαρά και ευτυχία. Ποτέ δεν ήμουν της καριέρας, και πριν από τον ερχομό του γιου μου, αλλά η απόλυτη προτεραιότητα μου πια είναι ο γιος μου. Τώρα έχω κάτι πάνω από τη δουλειά μου, όλη μου η σκέψη και η ενέργεια είναι σε αυτόν.»

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Στο Παρίσι με τον σύντροφό της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Δείτε τις ονειρεμένες φωτογραφίες από το ταξίδι τους

Τους κάρφωσαν δημοσίως! Διαφημιστικό κόλπο η σχέση πασίγνωστου ζευγαριού της showbiz

Αποκλειστικό! Συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη έρχεται με δική του εκπομπή – Δείτε για ποιον πρόκειται….