Οι στιγμές ήταν εφιαλτικές. Ούτε να φανταστεί δεν μπορούσε πως κάποιες ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας θα τον έφερναν τετ-α-τετ με τον θάνατο. Σοκ προκάλεσε ο γνωστός ηθοποιός Στηβ Ντούζος όταν αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια που έκανε στεφανογραφία, το οξυγόνο του έπεσε ξαφνικά στο μηδέν, με αποτέλεσμα να εισαχθεί εσπευσμένα στην εντατική και να πέσει σε κώμα για 40 ολόκληρες ημέρες.

«Πήγα για απλές εξετάσεις και βρέθηκα νεκρός. Για 12 μέρες ήμουν φουσκωμένος, μπλε και κρύος. Κλινικά νεκρός. Οι γιατροί έπιασαν τα παιδιά μου και τους είπαν: «Δυστυχώς ο μπαμπάς σας πεθαίνει»», δήλωσε στο Down Town. Αυτό ωστόσο που τον έσωσε, όπως παραδέχεται είναι η αφοσίωση και η πίστη της γυναίκας του στον Θεό.

ntouzos

«Ουσιαστικά με έσωσε η γυναίκα μου που 40 μέρες που ήμουν στην εντατική ήταν πάνω από το κεφάλι μου και έλεγε «ο Στηβ είναι μαχητής, ο Στηβ θα τα καταφέρει». Όταν ξύπνησα ήμουν σε άθλια κατάσταση. Το σώμα μου είχε λιώσει, δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε καν να κουνήσω τα δάχτυλά μου. Είχα παραισθήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.  Αυτή ωστόσο δεν ήταν η μοναδική φορά που είδε τη ζωή του να κρέμεται από μια κλωστή καθώς είχε μια αντίστοιχη εμπειρία το 1990 όταν ήταν 33 ετών.

«Ζύγιζα 190 κιλά και οι γιατροί μου είχαν δώσει ένα χρόνο ζωής. Γύρισα στον εαυτό μου και του είπα: «Ή κάνεις εγχείρηση και πεθαίνεις πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι ή κάθεσαι και λιώνεις σιγά-σιγά στο σπίτι σου». Τελικά, αποφάσισα να κάνω την πρώτη εγχείρηση αδυνατίσματος που έγινε πειραματικά στην Ελλάδα. Διαμερισματοποίηση στομάχου. Την ώρα του χειρουργείου σταμάτησε για ενάμισι λεπτό η καρδιά μου και με έφεραν πίσω στη ζωή οι γιατροί», παραδέχεται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανατροπή! DNA της Φρόσως Κυριάκου στην θέση του οδηγού.

Ο Ουγγαρέζος «ξέσκισε» την Σπυροπούλου on air – Οι απίστευτες αποκαλύψεις για την άσχημη συμπεριφορά της

Σαν δαίμονας οδηγάει η Ελένη Μενεγάκη για να αποφύγει τους φωτογράφους (Βίντεο καταδίωξης)

 

loading...