Χρειάστηκε να περάσουν δύο ολόκληροι μήνες και κάποιες ημέρες για να μπορέσει τελικά να καταθέσει η Μίνα Αρναούτη τη δική της εκδοχή για τις συνθήκες του μοιραίου τροχαίου, αποτέλεσμα του οποίου ήταν, εκτός από τον θάνατο του Παντελή και ο σοβαρότατος τραυματισμός της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η νεαρή ήταν απόλυτη στο θέμα του ποιος ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ. «Οδηγούσε ο Παντελής», φέρεται να είπε η νεαρή ενθυμούμενη τη διαδρομή που δεν τέλειωσε ποτέ εκείνο το βράδυ.

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε για τα δραματικά δευτερόλεπτα πριν από τη μοιραία πρόσκρουση στο στηθαίο και την ξέφρενη πορεία που ακολούθησε μετά το βαρύ τζιπ πριν αναποδογυρίσει. Στην ερώτηση των αστυνομικών αν θυμάται τον Παντελή Παντελίδη να πίνει στο σπίτι-γκαρσονιέρα όπου βρέθηκαν λίγες ώρες πριν από το δυστύχημα προκειμένου να παίξει χαρτιά, δήλωσε ότι αυτή μαζί με τη Φρόσω Κυριάκου ήταν σε άλλο δωμάτιο, επομένως δεν ήταν σε θέση να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να αποσπάσουν όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούσαν από τη Μίνα Αρναούτη, σεβόμενοι πάντα την κατάσταση της – όχι μόνο την σωματική αλλά και την ψυχολογική. Η τελευταία ήταν άλλωστε αυτή που καθυστέρησε ακόμη περισσότερο την κατάθεση της, αφού χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ημέρες για να αμβλυθεί η επιθετική συμπεριφορά της από τη στιγμή που την ξύπνησαν οριστικά οι γιατροί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πόλεμος για τη βίλα του Παντελίδη αξίας 2 εκ. ευρώ – Στα μαχαίρια ο Μπερτάκης με την οικογένεια του τραγουδιστή!

Είναι οριστικό! Η άσχημη εξέλιξη για την Μίνα Αρναούτη που θα την ακολουθεί για πάντα! Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της…

Ντοκουμέντο! «Ζήτησε παγωτό – Της κόψαμε τα μαλλιά γιατί είχε πολλά ράμματα στο κεφάλι» – Η μάνα της Μίνας συγκλονίζει! (Βίντεο)

loading...