Απόλυτα αρνητικός στο ενδεχόμενο διαζυγίου με την σύζυγό του Άντα, φαίνεται να είναι ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Secret ο γνωστός πολιτικός φαίνεται πως λέει σε πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος για το συγκεκριμένο θέμα: «Oι Παπανδρεου παίρνουν διαζύγιο μόνο όταν ξαναπαντρεύονται κι εγώ δεν έχω τέτοιο σκοπό»!

Μπορεί ο ίδιος να έχει αποφασίσει να επιλέξει χωριστούς δρόμους με την σύζυγό του Άντα και να έχει προχωρήσει την προσωπική του ζωή. Ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να κινήσει διαδικασίες διαζυγίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας μπορεί η ολλανδικής καταγωγής Γουέντι Κόνελι να του έχει κλέψει την καρδιά όμως όπως φαίνεται δεν πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα.

papandreou koneli

Μπορεί εδώ και αρκετό καιρό να υπάρχουν φήμες που τον θέλουν έτοιμο για μία νέα αρχή, μετά τον χωρισμό του με την Άντα, όμως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν προτίθεται να πάρει διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Tρομερά αμήχανη στην έναρξη της εκπομπής – Τι ανέφερε για το συμβάν με τον Κοτσοβό; «Έχω να σας πω πολλά…»

Αντιδρά η οικογένεια του Παντελίδη στο πόρισμα της τροχαίας! Δείτε σε τι διαφωνεί…

Ωχ! Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κοντοβά για τον κρυφό γάμο και τον χωρισμό με τον Μπουρδούμη! (Βίντεο)

loading...