Για την επιστροφή του στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, το θέατρο, αλλά και για την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα σωθεί, μίλησε αποκλειστικά στον πιο ερωτικό σταθμό της πόλης, τον Love Radio 97,5, ο απόλυτος έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς.

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης από Παρασκευή θα εμφανίζεται στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο «Estate» πρώην Villa Mercedes, έχοντας στο πλευρό του τους ONIRAMA, όπου μαζί θα ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες και πολλές εμπνευσμένες διασκευές, ενώ θα εντυπωσιάζουν με τη δυναμική τους σκηνική παρουσία.

Δείτε ακόμα:Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία που ανέβασε η Ζυγούλη με τα παιδιά της

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών ο Σάκης Ρουβάς σαν στοργικός πατέρας απάντησε:» Ένας γονιός πάντα ανησυχεί για τα παιδιά του, γιατί οι γονείς είναι υπεύθυνοι για την φροντίδα των παιδιών τους μεχρι να ενηλικιωθούν και να πάρουν στα χέρια τους τη ζωή. Βεβαίως και ανησυχώ αλλά είμαι και πολύ αιδιόξος.

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και δήλωσε ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει … και ποτέ δεν πεθαίνει.

Δείτε το βίντεο:

loading...