Από τον ΣΤΑΘΗ ΠΟΥΡΟΥΤΙΔΗ και το περιοδικό YOU

Μιλάει για την άσχημη περίοδο που βίωσε, φτάνοντας ακόμα και στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, για τις ταλαιπωρίες που έχει περάσει, για τους έρωτες και τους γάμους της… Η Άννα Φόνσου είναι μια γυναίκα χορτασμένη που λέει τα πράγματα με το όνομά τους στο YOU και δεν χαρίζει κάστανα ποτέ και σε κανέναν!

Τόπος συνάντησής μας το “Σπίτι του Ηθοποιού”, “το σπίτι της”, όπως το αποκαλεί. Ένας χώρος γεμάτος από πράγματα δικά της, πίνακες ζωγραφικής, έπιπλα που σου ξυπνάνε αναμνήσεις και μια μυρωδιά παλιού ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Η Άννα Φόνσου μάς δίνει απαντήσεις που κάποιες άλλες δεν θα τολμούσαν και κάνει την αυτοκριτική της δηλώνοντας αντιστάρ. Εξηγεί γιατί δεν απέκτησε παιδί και δεν διστάζει να εκφράσει το παράπονό της που δεν τη φώναξαν ως κριτή στο “YFSF”, ενώ υποστηρίζει ότι η Ρούλα Κορομηλά δεν θα έπρεπε πλέον να κάνει τηλεόραση…

fonsou2Είναι αλήθεια ότι σε βοήθησε πολύ η κόρη σου για να μην αυτοκτονήσεις;
Η αδελφή μου όταν έφυγε από τη ζωή ήταν για μένα το παν, μαζί με την οικονόμο μου την Άντα, αυτές με βοήθησαν και δεν αυτοκτόνησα. Ήθελα να πάω να την βρω. Σκεφτόμουν να πάρω πολλά χάπια και να πάω στον τάφο της που ξημεροβραδιαζόμουν, να κλειστώ μέσα, να τα πιω και να φύγω πλάι της. Τώρα την έχω μεταφέρει στο σπίτι μου στη Τήνο, έχω κάνει κι ένα εκκλησάκι προς τιμήν της και την έχω κοντά μου. Η αδελφή μου ήταν ο χορηγός μου.

Διαβάστε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάσημος τραγουδιστής δηλώνει οτι έχει δει τον Ιησού Χριστό! Διαβάστε ποιος είναι…

Η Άννα Φόνσου είναι ερωτευμένη- Δείτε τον νέο της σύντροφο!

Σοκάρει νεαρός Έλληνας ηθοποιός: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω όταν…»

 

 

loading...