Η Αντωνία Καλλιμούκου πλέον είναι το νέο επαγγελματικό κορίτσι του Γιώργου Λιάγκα, καθώς είναι μαζί του πρωινό που παρουσιάζουν στο ραδιόφωνο! Η παρουσιάστρια ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν ήθελε να σχολιάσει τίπτοα σχετικά με το διαζύγιο του με την Φαίη Σκορδά… Σήμερα, μιλώντας στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, αποκαλύπτει….

Η πιο έμπειρη τηλεοπτικά Ευγενία Μανωλίδου ξεκίνησε την ίντριγκα από το Instagram σχολιάζοντας «Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι…» σε ένα βίντεο του Γιώργου Λιάγκα με εσένα να χορεύεις τσιφτετέλι. Δεν μου μοιάζεις με καπάκι…
«Και δεν μου αρέσει να καπακώνω και τους ανθρώπους. (γέλια) Ήταν ένα σχόλιο με χιούμορ. Έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μια πολύ υγιής σχέση μεταξύ μας από τα γυρίσματα και αμέσως το εξέλαβα ως χιούμορ και απάντησα με τον ίδιο τρόπο.»

Το ’χεις πάντως με το τσιφτετέλι!
«Κοίτα, πάντα στα διαλείμματα βάζουμε τραγούδια κι εγώ χορεύω! Ήταν μία από εκείνες τις φορές. Αν με ρωτάς, δεν θεωρώ ότι χορεύω ωραίο τσιφτετέλι. Υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης.»

Ο Γιώργος Λιάγκας δείχνει σε μεγάλα κέφια.
«Μια χαρά τον βλέπω! Κάθε πρωί περνάμε μοναδικά στην εκπομπή! Δαιμονισμένο κέφι, μουσική, κάνουμε τις πλάκες και τα αστεία μας και βλέπουμε ότι έχει ανταπόκριση στο κοινό.»

Έχεις επιλέξει να είσαι διακριτική όσον αφορά τον χωρισμό του με τη Φαίη Σκορδά.
«Είναι το ορθό όταν πρόκειται για τη ζωή των άλλων.»

Η ανακοίνωση του διαζυγίου σε βρήκε εξαπίνης ή ήταν ένα θέμα που γνώριζες και περίμενες να ανακοινωθεί;
«Μου ήρθε ξαφνικά κι εμένα! Φήμες πάντα ακούγονται, αλλά μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι, εγώ δεν πιστεύω τίποτα.»

Το λέω γιατί οι συνεργάτες μας είναι αυτοί που ξέρουν συνήθως πρώτοι απ’ όλους και προσπαθούν να μας φτιάξουν τη διάθεση.
«Ήμουν πάντα τυπική με τους συνεργάτες μου, όπως κι εκείνοι μαζί μου. Τον Γιώργο δεν τον ήξερα καλά-καλά θα τον ρωτήσω τι συμβαίνει στον γάμο του;»

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί…

loading...