Όπως μάθατε μέσα από το Youweekly.gr η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Θοδωρής Μισόκαλος αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην σχέση τους. Η αιτία αυτού του χωρισμού σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ήταν η Ελένη Μενεγάκη… (Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ)

Σιγά που θα κάτσει να σκάσει όμως! Μπορεί με τον Θοδωρή να ταξίδευαν παντού και κυρίως στα Άχλα όπου είναι και ο παράδεισος της Ελένης, τώρα όμως μπορεί να περάσει και μόνη της καλά. Με όμορφη παρέα ξεκίνησε το καλοκαίρι της η Αντωνία, βομβαρδίζοντας το Instagram με φωτογραφίες από τις χαλαρές της στιγμές… Είναι στα καλύτερα της, και όπως θα δείτε και μόνοι σας… Ο χωρισμός της πάει πολύ!

1

Άνθρωποι από τον κύκλο της Αντωνίας Καλλιμούκου μεταφέρουν στο Youweekly.gr πως το γνωστό μοντέλο φλερτάρει έντονα με έναν άντρα. Η αλήθεια είναι πως ο χωρισμός της χαροποίησε πολλούς θαυμαστές, μιας και η Αντωνία είναι πολύ όμορφη και χαρισματική κοπέλα.

3Η αλήθεια είναι, πως η ίδια -ενώ της αρέσει ο συγκεκριμένος- δεν θέλει να μπει ακόμη σε σχέση, μιας και είναι πολύ λίγο το διάστημα που έχει χωρίσει. Η ίδια πηγή, μας μεταφέρει πως έχει έντονη επικοινωνία με τον συγκεκριμένο άντρα που την πολιορκεί κι εκείνη είναι θετική σε όλο αυτό αλλά και επιφυλακτική ταυτόχρονα!

Untitled

Ο χρόνος θα δείξει… Το σίγουρο είναι πως η Αντωνία θέλει να απολαύσει τις διακοπές της με φίλους της… Και πού ξέρεις!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Έκαναν το σπίτι τους στα Άχλα φρούριο! Ο τσακωμός του Μάκη με τους φωτογράφους!

«Η Καινούργιου νιώθει προδομένη από τον Alpha γιατί…»: Ποιος καρφώνει την παρουσιάστρια

Λιώσαμε! Τα παιδιά του Σάκη Ρουβά στο X-Factor και η δημόσια αφιέρωση!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Η εμφάνιση της Τάμτα στο X-Factor που συζητήθηκε! Όλες οι λεπτομέρειες για το look της…

Εντυπωσιάστε με ένα χρώμα! Μάθετε αν σας πηγαίνει το μονοχρωματικό look

Χάστε έως 6 κιλά σε 1 μήνα με τη δίαιτα της σαλάτας!

loading...