Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε ο Αντώνης Ρέμος κάνοντας ένα σύντομο ταξίδι. Στο πλευρό του είχε, όπως πάντα, τις γυναίκες της ζωής του, τη σύντροφό του, Υβόννη Μπόσνιακ και τη κόρη τους, Ελένη.

Το αίτημα της γιαγιάς, μητέρας του τραγουδιστή, να δει την εγγονή της από κοντά, οδήγησε την οικογένεια στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτι που συνηθίζουν να κάνουν, ειδικά μετά τη γέννηση της μικρής. Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Real Lifeτους απαθανάτισε στους δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Τα σπαρακτικά λόγια του Αντώνη Ρέμου στη σκηνή και η συγκίνηση για τον Παντελή Παντελίδη

12

Ο ερχομός της κόρης τους πριν από περίπου ένα χρόνο έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή τους. Έξι χρόνια μετά τη πρώτη γνωριμία τους, ο τραγουδιστής και το μοντέλο διανύουν μια από τις ομορφότερες περιόδους και η μικρή τους έχει φέρει ακόμα πιο κοντά!

Όσο για τα σχέδια γάμου, οι στενοί φίλοι του τραγουδιστή σχολιάζουν πως ο ίδιος είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κάνει πράξη το λόγο του και να παντρευτεί την Υβόννη, όποτε οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του το επιτρέψουν.

Δείτε ακόμη: Ανατροπή! Τι ανακάλυψε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη στο τζιπ; Λύνεται η απορία για το ποιος οδηγούσε…

Δείτε ακόμη: Απίστευτο σκάνδαλο! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έκλεψε από την φίλη του 37.000€

Δείτε ακόμη: Ο Νίκος Σαμοΐλης για πρώτη φορά μιλάει για την σχέση του με την Αννίτα Πάνια!

 

loading...