Οι πρώτες δηλώσεις και το όνομα της μικρής!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ βάφτισαν την κορούλα τους το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Η βάφτιση έγινε σε πολύσ τενό οικογενειακό κύκλο μόνο με τους πολύ στενούς συγγενείς του ζευγαριού.

Το μυστήριο ξεκίνησε στις 16.30 και η μικρή πήρε το όνομα Ελένη, που είναι το όνομα της μητέρας του Αντώνη Ρέμου. Νονοί της ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, πολύ στενή φίλη της Υβόννης και ο Κώστας Πηλαδάκης, στενός φίλος του τραγουδιστή.

Η δεξίωση της βάφτισης έγινε στις 19.30 στο Balux και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μαρινέλλα, οΠαντελής Παντελίδης, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Δέσποινα Βανδή.

Ο τραγουδιστής παρακάλεσε τους φωτογράφους να σεβαστούν την προσωπική τους αυτή στιγμή και να μη δημοσιεύσουν ακόμα καμία φωτογραφία και ειδικά φωτογραφίες της μικρής. Ωστόσο τους ζήτησε αν θέλουν να παρευρεθούν στο Balux όπου θα γίνει η δεξίωση και εκεί ίσως δεχτούν να φωτογραφηθούν.

«Δεν θα ήθελα τέτοια, θέλω να είναι εντελώς οικογενειακό και να μην τραβήξει κανενας πλάνο από τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Θέλω να είναι η οικογένειά μου και μόνο».

faysbook.gr

loading...