Υπάρχουν συμπεριφορές απαράδεκτές που ο απλός κόσμο μας καταγγέλλει. Και είναι τιμή μου να απευθύνονται κάποιοι σε μένα για να μοιραστούν αυτό που είδαν και τους λύπησε και να παραδειγματίσουν άλλους, γνωρίζοντας την τεράστια απήχηση του μπλογκ. Γι αυτό φιλοξενώ το γράμμα όπως μου το έστειλε η αναγνώστρια για να καταλάβετε και εσείς την σκληρή στάση και αδιαφορία γνωστής ηθοποιού απέναντι σε παιδιά που παλεύουν για τη ζωή τους:

Δείτε ακόμη: Μπρούσκο: Διπλή συμφορά για τους Ματθαίους – Ο Πάτροκλος αυτοκτονεί!

Νάσο Καλησπέρα
Επειδή τα λες έξω από τα δόντια θα σου πω κάτι που με λύπησε πολύ σήμερα-χθες-. Το πρωί ήταν το Χριστουγεννιάτικο πάρτι του « Ένα όνειρο μια ευχή Κύπρου» και ήταν εκεί μια Κύπρια ηθοποιός πολύ γνωστής σειράς που παίζεται σε Κύπρο και Ελλάδα με τα παιδιά της. Όταν την είδε ένα κοριτσάκι του συνδέσμου ενθουσιάστηκε και ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί της. Αυτή κρατούσε το ένα από τα παιδιά της και είπε τώρα δεν μπορώ, που κάθεσαι να έρθω σε λίγο να βγάλουμε. Το κοριτσάκι φανερά απογοητευμένο έφυγε και περίμενε πως μετά θα πήγαινε στο τραπέζι της για βγάλει μαζί της φωτογραφία. Δυστυχώς ακόμα να ρθει.

Δείτε ακόμη: Ποιός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη με κράνος και η Λαμπίρη τον έκραξε on air;

Δεν υπάρχουν λόγια, το κοριτσάκι αυτό πέρασε 2 φορές χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και δεν το σεβάστηκε. Ούτε απολογήθηκε ούτε συγκινήθηκε. Απορώ γιατί ήρθε σε αυτή την εκδήλωση. Για να ψυχαγωγήσει τα παιδιά της; Από τη στιγμή που βγαίνεις στην τηλεόραση καθημερινά σε πολύ γνωστή σειρά οφείλεις να σέβεσαι και λίγο αυτούς που σε αγαπούν και σε θαυμάζουν. Λυπάμαι πολύ τα παιδάκια που ήταν εκεί σήμερα , είναι μικροί αγωνιστές που με όλη τους τη δύναμη πάλεψαν για να ζήσουν και πιστεύω πως αξίζουν κάποιο σεβασμό και όχι απόρριψη από τη συγκεκριμένη η ηθοποιό που είναι και μητέρα και έπρεπε να έδινε λίγη από τη μητρική της στοργή. Σε ευχαριστώ πολύ

Δείτε ακόμη: Σοκάρει Ελληνίδα ηθοποιός για τις αποβολές της: «Βγήκε κάτι από μέσα μου και το έβαλα στο ψυγείο…»

nassos blog

loading...