Μέσα από την εκπομπή το Πρωινό, έγινε γνωστός ο θάνατος του πατέρα του Γιώργου Λιάγκα νωρίς τα ξημερώματα. Ο παρουσιαστής βρίσκεται σε βαρύ πένθος, καθώς είχε μεγαλώσει μόνο με τον πατέρα του, ο οποίος φρόντισε να μην του λείψει τίποτα (Δείτε εδώ)

Εκτός του Γιώργου όμως, μεγάλη αδυναμία του είχε και η Φαίη Σκορδά… Ο πεθερός της, όπως είχε πει και η ίδια, την είχε αγκαλιάσει σαν την κόρη που δεν είχε αποκτήσει! Οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές και τον αγαπούσε σαν δεύτερο πατέρα της.. Η ίδια ωστόσο, μέσα από την εκπομπή της είχε εκφράσει την μεγάλη αδυναμία που είχε στο πρόσωπο του και στο δαχτυλίδι που της είχε κάνει δώρο και δεν το είχε βγάλει ποτέ από το χέρι της… «Αυτό το δαχτυλίδι μου το έκανε δώρο ο πεθερός μου. Κοίταξε αυτό έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα. Του Γιώργου το δαχτυλίδι, δεν το φοράω, του πεθερού μου το φοράω. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και έχει μεγάλη σημασία για μένα», είχε πει η Φαίη Σκορδά στον «αέρα» της εκπομπής.

Τώρα η παρουσιάστρια είναι απαρηγόρητη αλλά προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της και να σταθεί σε αυτή την δύσκολη στιγμή στον άντρα της…Δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε από κοντά της τον αγαπημένο της πεθερό!

Η τελευταία έξοδος με τον αγαπημένο της πεθερό: 

Αυτό που πραγματικά ελάχιστοι γνωρίζουν και σας αποκαλύπτει σήμερα το Youweekly.gr, ήταν η τρυφερή σχέση που είχε ο Γιάννης Λιάγκας με την νύφη του Φαίη… Η παρουσιάστρια δεν τον αγαπούσε απλά, τον λάτρευε! Δεν υπήρχε η τυπική σχέση πεθερού και νύφης, ήταν μια σχέση πατέρα και κόρης! Ο Γιάννης Λιάγκας στα μάτια της Φαίης δεν έβλεπε απλά την γυναίκα του γιου του αλλά την πραγματική του κόρη… Ήταν τέτοιο το δέσιμο τους που η Φαίη δεν υπήρχε μέρα που να μην τον πάρει τηλέφωνο και να μην τον ρωτήσει πως είναι και τι κάνει…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον πατέρα του! Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή…

Ο άγνωστος γολγοθλάς του Γιώργου Μαυρίδη και η φυλακή…

O Λιάγκας με τον γιο του σε «αντρικές υποθέσεις»- Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που ανήρτησε

loading...