Στην εκπομπή «Happy Day», σήμερα το πρωί μίλησε ο Δήμος Βερύκιος, για το άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη. Ένα γεγονός που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο και αναστάτωσε τον καλλιτεχνικό χώρος. Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά:

«Ο Παντελής Παντελίδης με μεγαλείο ψυχής, είχε φροντίσει και είχε πάρει μαζί του παιδιά από την μπάντα του Ναυτικού, να παίζουν σε νυχτερινά κέντρα, για να βγάζουν ένα μεροκάματο! Δεν τους ξέχασε ποτέ…Απίστευτο μεγαλείο ψυχής, από έναν άνθρωπο που ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και έφτασε τόσο ψηλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα! Το φοβερό είναι ότι ποτέ δεν ξέχασε τους παλιούς του φίλους και τους παλιούς του συνεργατες!»

Οι Ειδικές Δυνάμεις αποχαιρέτησαν τον Παντελή Παντελίδη

Με την σειρά του βέβαια, μίλησε ο πολύ στενός και καλό φίλος του Παντελή Παντελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης, συγκλονισμένος από το συμβάν. Συγκεκριμένο ο Χάρης, ήταν συνέχεια δίπλα στην οικογένεια του Παντελή, για να τους στηρίξει σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: 

«Βγήκε και ζήτησε συγγνώμη και δεν είχε αντιληφθεί τι θα γινόταν στην Κύπρο, ούτε περίμενε ότι θα γίνει αυτό.. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν μας για αυτό το τραγούδι, το είχε για έκπληξη, να το αφιερώσει στους φίλους του Κύπριους. Οι πρόβες γινόντουσαν καθημερινά με φίλους τραγουδιστές που θα τον στήριζαν στην έναρξη της πρεμιέρας του στο «Teatro». 
Φτάνουν στην τελευταία μέρα στην πρόβα τζενεράλε, είχε άγχος…Είχε αρχίσει να συνέρχεται με όλο αυτό που έγινε στην Κύπρο, βέβαια είχε βγάλει έρπη από την στεναχώρια του. Έλεγε ότι δεν έχει ψυχολογία και μας ζητούσε να τον ανεβάσουμε ψυχολογικά!

Δεν πρόλαβε να τα χαρεί όλα αυτά! Δύο η ώρα αφού έκανε την πρόβα, έφυγε και μας είπε να πάμε μαζί του για ένα ποτό και μετά θα πήγαινε σπίτι του στην Νέα Ιωνία…Νοίκιαζε στην Βούλα, αλλά το τελευταίο διάστημα έμενε στο σπίτι των γονιών του στην Νέα Ιωνία, γιατί ετοιμαζόταν να αγοράσει δικό του σπίτι! 

Γύρω στις 8, ξεκίνησαν κάποια τηλέφωνα, «Ακούσαμε αυτό, μάθαμε αυτό, ισχυει;», μου έλεγαν… Δεν το πίστευα! Παίρνω τον κύριο Μπερτάκη τηλέφωνο και δεν το πίστευε αυτό που του έλεγα. Πήρα την οικογένειά του και εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν, μίλησα με τον αδερφό του και δεν ήξερα ότι δεν ήταν σπίτι… Τον πήρα στο κινητό και δεν το σήκωνε! Νόμιζα πως θα κοιμάται! Μάθαμε τελικά για το ατύχημα, ότι ήταν ένας άντρας πολύ βαριά χτυπημένος και προσπαθούσαμε να κάνουμε συνειρμούς και πήγαμε στην Βούλα. Δυστυχώς, ο Μπερτάκης αναγνώρισε την σορό του Παντελή. Η οικογένειά του ήρθε στις 12 στο νοσοκομείο.

Στην συνέχεια της ημέρασς αφού έφυγε η σορό και πήγε στο νεκροτομείο, αυτό που με συγκίνησε ήταν η αγάπη των συνεργατών του… όπως και όλα τα νυχτερινά κέντρα που δεν θα λειτουργήσουν 2 μέρες λόγο πένθους! 

Δεν βγαίνω σήμερα ούτε ως εκπρόσωπος της οικογένειας, βγαίνω να μιλήσω για τον φίλο μου και δεν με ενδιαφέρει ότι και αν πούνε, εγώ θα μιλήσω εκεί που θέλω, κατηγορήθηκα 5 χρόνια πάρα πολύ από όλους, επειδή ήμουν κοντά του. Εμείς τον θυμώμαστε ως άνθρωπο που ήταν δίπλα μας σε δύσκολες και εύκολες στιγμές!»

Δείτε ακόμη: Όλες οι λεπτομέρειες για την κηδεία του Παντελή Παντελίδη- Πού και πότε θα γίνει τελικά;

Δείτε ακομη: Ραγίζει καρδιές: Το συγκλονιστικό μήνυμα του μικρού αδερφού του Παντελίδη που γονάτισε το facebook!

loading...