Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που τελείωσε η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, αλλά πάντα χαιρόμαστε να την ξαναβλέπουμε στις επαναλήψεις. Η επιτυχία της σειράς ήταν μεγάλη και οι ατάκες των ηρώων έχουν μείνει ανεξίτηλες στη μνήμη μας.

Πολλά χρόνια μετά, ένας εκ των πρωταγωνιστών έκανε μια αποκαλύψη που πραγματικά δεν περιμέναμε. Σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε οτι δεν ήθελε να παίξει στην τηλεόραση αλλά τον έπεισαν με το μεγάλο ποσό που του πρόσφεραν.

«Ζήτησα ένα τεράστιο ποσό για να μην μου το δώσουν ώστε να αρνηθώ, αλλά μου το έδωσε ο Ρήγας κι έγινε η σειρά με τόση επιτυχία κι είχα μεγάλη χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Παπαδημητρίου στο ΟΚ.

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον εκκεντρικό πολυεκατομμυριούχο, Ντίμη Τσιμισκή-Χόφμαν τόνισε «Με ρώτησε ο Αλέξανδρος Ρήγας αν θέλω να παίξω. Οι φίλοι μου έλεγαν: “θα πας στην τηλεόραση, σε αυτό το σιχαμένο πράγμα, που είναι αντιπνευματικό;”. Η καρδιά μου, όμως, επειδή δεν θέλω να κάνω διαχωρισμούς, μου έλεγε πως η τηλεόραση είναι μια χαρά».

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια για τη σειρά «Δυο ξένοι» 19 χρόνια μετά

Δείτε ακόμη: Τα «Εγκλήματα» επιστρέφουν! Δείτε φωτογραφίες από το come back της αγαπημένης σειράς!

Δείτε ακόμη: Δείτε το τηλεοπτικό ζευγάρι της «Μουρμούρας» να πρωταγωνιστεί μαζί σε σειρά του 1992! Απίστευτη η αλλαγή τους…

loading...