Για εκείνη έχουν χυθεί τόνοι μελάνι, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε γύρω από το όνομά της. 54 χρόνια μετά τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε, του απόλυτου θηλυκού του Hollywood, ήρθαν στο φως στοιχεία για εκείνη που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Πρόσφατα ο φωτογράφος και εραστής της Αντρέ Ντε Ντιένς δημοσίευσε ανέκδοτες φωτογραφίες της Μέριλιν όταν ήταν 20 μόλις ετών, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά της απέναντι στον θάνατο.

«Ήταν μόλις είκοσι χρονών και δεν είχε νιώσει ακόμα τη μέθη της επιτυχίας ωστόσο υπήρχε ήδη μια σκιά πάνω από τη λάμψη της. Αυτή η σκιά ήταν το γέλιο της» δήλωσε όπως αναφέρει το boredpanda ο φωτογράφος. »

Της ζήτησα να αντιδράσει ενστικτωδώς σε κάθε λέξη που της έλεγα, χωρίς να σκέφτεται. Έκπληξη, προβληματισμός, αμφιβολία, γαλήνη, θλίψη, μαρτύριο … και τέλος ο θάνατος. Όταν είπα τη λέξη θάνατος, η Μέρλιν πήρε στα χέρια της ένα διπλωμένο σκούρο πανί και κάλυψέ το κεφάλι της. Ο θάνατος για αυτήν ήταν η μαυρίλα και η ανυπαρξία. Προσπάθησα να εκμαιεύσω και άλλη μια διαφορετική αντίδραση από αυτήν, στο κάτω κάτω ο  θάνατος μπορεί να είναι και μια αρχή ή ελπίδα του αιώνιου φωτός. Κούνησε το κεφάλι της και είπε: »Αυτός είναι ο θάνατος για μένα». Γύρισε προς το μέρος μου, το πρόσωπό της ήταν παγωμένο, τα μάτια της άδεια και το χείλη της χλομά. Για εκείνη, ο θάνατος ήταν το τέλος των πάντων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος. Δείτε τις φωτογραφίες της Μέριλιν που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.
monroe3monroe2monroeΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Είσαι σαν χοντρή αγελάδα»- Ξεφτιλίζουν αγαπημένο μοντέλο στο Instagram – Δείτε τι απαντά

«Τον είδα γυμνό αλλά δεν…»- Έλληνας τραγουδιστής σχολιάζει τα… προσόντα του Zeraw των Vegas

Μες στα μέλια! Τα τρυφερά τετ-α -τετ της Σμαράγδας Καρύδη με τον μεγάλο της έρωτα στον καναπέ

 

 

 

 

loading...