Ένα αφιέρωμα στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη έκανε ο Βασίλης Μπουζιώτης στη Real Life, με αφορμή τα 20 χρόνια από την ημέρα που έφυγε η αγαπημένη ηθοποιός από τη ζωή.

http://www.hit-channel.com/wp-content/uploads/2013/07/%CE%91%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7.jpg

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε για την Αλίκη που ήξερε εκείνος και όπως είπε: «Δεν μου λείπει η Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί υπάρχει μέσα μου. Σε ό,τι κι αν κάνω, την κουβαλάω και τη φέρω με έναν τρόπο μεταφυσικό, που δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις. Συνομιλώ μαζί της συχνά. Να, όπως μιλάμε εμείς τώρα. Αυτοί που με καθόρισαν και με σφράγισαν είναι πάντα εδώ, παρέα μου. Με βοηθάνε να βγω από αδιέξοδα, να λύσω προβλήματα, να πάρω δύναμη. Και άλλες φορές μου τραβάνε το αυτό όταν πάω να χάσω το μέτρο, όταν αφήνομαι να κάνω κάτι που δεν θα το ήθελαν για μένα. Είναι ακριβή παρέα μου. Νιώθω να βλέπω την Αλίκη με το αγαπημένο της νυχτικό, που είχε μια τρύπα από την πολλή χρήση και δεν το άλλαζε με τίποτα. Μια φορά που έπιασε φωτιά το σπίτι της γύρισε και μου είπε: «Πω, πω, με είδαν με αυτό το τρύπιο νυχτικό οι πυροσβέστες, θα το είπαν;» Αχ, το Αλικάκι μου. Ήταν αληθινή φίλη καρδιάς και είναι πάντοτε».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Φαβορί του «The Voice» παλεύει στα πεζοδρόμια του Θησείου για να μπορέσει να ζήσει!

Πασίγνωστη ηθοποιός ξεσκίζει την Ρούλα Κορομηλά: «Είναι αδιάφορη πλέον…»

Λιώσαμε! Η Καλομοίρα μας έδειξε την νεογέννητη κορούλα της – Σε ποιον μοιάζει;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Τα πιο μοδάτα τοπάκια στα Stradivarius με λιγότερα από 6 ευρώ!

Ξεφορτώσου την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σωστά- Μάθε ποια μέθοδος σου ταιριάζει

loading...