Της έκατσε τελικά! Φυσικά η Κωσταντίνα δεν το είπε ακριβώς έτσι, δηλαδή με το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, αλλά από αυτά που λέει, εμείς στο Youweekly.gr, αυτό καταλάβαμε! Διαβάστε και πείτε μας αν έχουμε δίκιο ή άδικο…Πάντως η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο celebrity είναι από τις καλύτερες της παρουσιάστριας….

Κόλαση!!! Η Σπυροπούλου προσκάλεσε Σκορδά – Λιάγκα για να ξεκατινιαστούν δημόσια!

-Ποιο είναι το feedback που λαμβάνεις από τον κόσμο;
«Φέτος είναι πολύ διαφοροποιημένο. Προς το καλύτερο. Αλλά όχι ότι τις προηγούμενες χρονιές δεν ένιωθα τη στήριξη του κόσμου. Τη νέα σεζόν, όμως, αισθάνομαι ότι οι τηλεθεατές με έχουν αγκαλιάσει ακόμα πιο πολύ. Οι άνθρωποι στο δρόμο μου μιλούν ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Χαίρομαι που με αισθάνονται δικό τους άνθρωπο. Το θεωρώ δύσκολο να το καταφέρει κάποιος αυτό. Είναι καταξίωση, διότι τον πρώτο καιρό ήμουν λιγάκι απόμακρη. Δεν ήμουν ο εαυτός μου απολύτως. Προσπαθούσα μερικές φορές να υποδυθώ ότι ήμουν κάποια άλλη, γιατί νόμιζα ότι έτσι θα αρέσω περισσότερο. Και αυτό καθρεφτιζόταν και στο ντύσιμο, στα μαλλιά και γενικά στην εμφάνισή μου. Ακόμα και στο «στήσιμό» μου μπροστά από την κάμερα. Γιατί και η στάση του σώματος δείχνει πολλά για το ποιος είσαι. Τώρα δεν έχω αυτό το άγχος. Νιώθω πιο απελευθερωμένη πλέον.»

Ρε Κωσταντίνα πότε θα έρθεις στο περιοδικό μας το «You Weekly«, για μία αληθινή συνέντευξη; Είναι από τις ελάχιστες παρουσιάστριες που δεν μας έχει δώσει συνέντευξη!!! Λογικό γιατί και το περιοδικό και το Youweekly.gr, δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις… Ρωτάμε τα ΠΑΝΤΑ!!!

Δείτε ακόμη: Κώνσταντίνα Σπυροπούλου: Το ανοιχτό μικρόφωνο που την έκανε ρεζίλι – Η κακία για συνεργάτη της που ακούστηκε στον αέρα!

Δείτε ακόμη: «Ο Λάτσιος χώρισε τη Μενεγάκη για τη Γκαγκάκη»: Η αποκάλυψη – βόμβα του Γιώργου Λιάγκα!

Δείτε ακόμη: Τα σχόλια του Άγγελου Πυριόχου για την Ελένη Μενεγάκη: «Την είδα δίπλα από την Καινούργιου και…»

Δείτε ακόμη: Τηλεοπτικό διαζύγιο-σοκ για Φαίη & Γιώργο – Ράκος η Σκορδά!

loading...