Στην αρχή δεν το πολυπιστεύεις. Σκέφτεσαι ότι πρόκειται για κάποιο πάρα πολύ σατανικό αστείο, κάποια οφθαλμαπάτη, κάποιο κόλπο του νου, κάποια παραίσθηση τέλος πάντων.

Μετά σταυροκοπιέσαι και συνειδητοποιείς ότι ΟΝΤΩΣ αυτό το πράγμα συμβαίνει. Η ομοιότητα είναι πέρα για πέρα αληθινή και αυτός ο τύπος είναι πέρα για πέρα ίδιος με τον Leonardo Di Caprio στα 90’s σε ταινίες που όλοι έχουμε δει και αγαπήσει όπως Τιτανικός, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Η παραλία. Κι όταν λέμε «ίδιοι» εννοούμε ολόιδιοι. Σαν δύο σταγόνες νερό. Φω-το-τυ-πί-α.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου συστήσουμε τον Konrad Annerud, τον 21χρονο Σουηδό που ζει κι εργάζεται σαν μπάρμαν στην (duh!) Σουηδία, κάνει skate και όταν ακούει ότι μοιάζει με τον διάσημο ηθοποιό το εκτιμά μεν, εκνευρίζεται δε. Εντάξει λογικό, αν σκεφτείς ότι, τα τελευταία 21 χρόνια, κάθε φορά που τον συστήνουν σε μία παρέα θα ακούει «Ωχ, είσαι ίδιος με τον ηθοποιό, τον πως τον λένε μωρέ να δεις, α ναι, τον λεοναρντοντικαπριο».

 

Ο Konrad έχει περισσότερους από 157.000 followers στο λογαριασμό του στο instagram, ένας αριθμός που φανταζόμαστε ότι αυξάνεται καθημερινά λόγω του ότι η εξωφρενική του ομοιότητα με τον διάσημο ηθοποιό γίνεται όλο και πιο viral στο internet. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι, Leonardo -αν μας διαβάζεις- να ξέρεις ότι όσοι μικροί Leo και να εμφανιστούν, εσύ θα έχεις την πρώτη θέση στην καρδιά μας.

leonardo

Άσε μας ρε Κonrad

leonardo

If you jump, WE jump πάντως

leonardo

cosmopolitan.gr

loading...