Ο διάσημος Έλληνας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό You και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής….

«Έχω χαστουκίσει γυναίκα και δεν το μετάνιωσα, όμως, γιατί για να φτάσεις στο σημείο να χαστουκίσεις μια γυναίκα θα πρέπει, όταν είσαι υπομονετικός όπως εγώ να έχει κάνει κάτι σοβαρό. Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν από τις εύκολες μαθήτριές μου. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν τελειομανής. Αγαπούσε τη ζωή και δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της γριά. Γι’ αυτό «έφυγε» πριν αρχίσει η μεγάλη φθορά. Έζησε στιγμές ευτυχίας αλλά και δυστυχίας. Ο φακός ήταν ερωτευμένος μαζί της και οι σκηνοθέτες ήξεραν πως όσο πιο κοντά δείξουν το πρόσωπό της τόσο περισσότερους θαυμαστές θα έχει. Η Ελένη Μενεγάκη έχει αρκετό από αυτό που είχε η Αλίκη με το φακό. Δεν μπορείς, όμως, να την πεις «νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη», έχει απλώς κάποια χαρακτηριστικά», είπε ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Τέλος μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια: «Ετοιμάζω έναν life dance «πιλότο» για να κάνω μια εκπομπή στην τηλεόραση. Πήρα πέντε γενιές ζευγάρια για να τους μάθω χορό»

Δείτε ακόμη: Φώτης Μεταξόπουλος: «Γιατί να μην κάνω κι εγώ παιδί με την Σοφία;»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μείναμε άφωνοι! Δείτε την κουκλάρα σύντροφο του Φώτη Μεταξόπουλου!

loading...